ODS Festival 2021

27 juni 2021

Algemeen

De datum van het ODS Festival 2021 is bekend.

Op zondag 27 juni 2021 kan je weer gaan genieten van een leuke dag met een uitgebreid programma, veel activiteiten, lekkere hapjes en de nodige ontspanning.

 

Let op: deelname aan het evenement is alleen mogelijk via voorregistratie. Dagregistraties zijn niet mogelijk. Schrijf je alvast in!

Om je een impressie te geven van wat je op deze dag kan verwachten, kan je de op de onderstaande link “foto’s” klikken, of de aftermovie van het ODS Festival 2019 bekijken.

Volg ODS ook op Facebook. Hier vind je informatie of updates over onze ODS activiteiten.

Foto's ODS Festival 2019

Programma

Algemeen

10:00 – 17:00 ODS infostand geopend inleveren voucher en ophalen ODS munten.

Miniveldtoernooi

09:00 Ontvangst teams locatie VV Zwentibold.
10:00 Start voetbaltoernooi.
16:00 Prijsuitreiking locatie VV Zwentibold.

Wandelen & fietsen

10:00 – 12:00 Starten wandeltocht 12 km.
10:00 – 12:00 Starten fietstocht 40 km.
10:00 – 14:00 Starten wandeltocht 6km.
10:00 – 14:00 Starten fietstocht 22 km.

Uiterste tijd terugkomst Kasteel voor alle routes: 17.00 uur

Overige ODS Festiviteiten

10:30 – 16:00 Culturele tour Kasteel.
12:30 – 16:30 Bierproeverij.
11:00 – 16:00 Roofvogelshow.
12:00 – 16:00 Grilldemonstratie.
10:30 – 16:30 Demonstratie vlaaien bakken.
12:00 – 16:00 Cupcakes versieren.
11:30 – 16:00 Boogschieten.
10:30 – 16:00 Schminken.
10:00 – 17:00 Springkussens.
10:00 – 17:00 Kinderactiviteiten.
12:00 – 16:30 Stoelmassage.

Activiteiten

Culturele wandeltour Landgoed Kasteel Limbricht

Landgoed Kasteel Limbricht is een schitterende locatie en daar hoort uiteraard een stuk geschiedenis bij. Je kunt deelnemen aan de rondleiding waarbij je alle interessante plekken te zien krijgt.

Spectaculaire roofvogelshow

Een groot succes tijdens het ODS Festival 2019 en daarom ook in 2021 weer onderdeel van ons programma.

Altijd erg indrukwekkend, roofvogels! Stijlvol vliegend in de lucht en zeker als je ze tijdens deze show van dichtbij kunt bekijken. Oog in oog met een arend. Spannend!

Boogschieten

Leer net zo goed, of nog beter, boogschieten als Willhelm Tell en Robin Hood. Boogschieten vergt opperste concentratie en volledige focus.

Voor iedereen die de roos wil raken en wil winnen. Grijp je kans en doe mee!

Demonstratie vlaai bakken

Tijdens het ODS Festival worden er diverse demonstraties gegeven. Het vlaaien bakken is daar een van. Kijk mee hoe je de fijne kneepjes van het vlaaien bakken leert en proef het resultaat.

Cupcakes versieren

Wat is er leuker dan je eigen cupcake versieren. Een gezellige activiteit voor niet alleen de kleine, maar ook de “grote ” kinderen. Ga de uitdaging aan en maak de mooiste creaties.

Bierproeverij

Tijdens de bierproeverij leer je van alles over diverse biersoorten. Waar komen de verschillende bieren en ingrediënten vandaan. Hoe herken je de smaken. Een echte bierkenner schotelt je een fraaie selectie bieren voor, van streekbieren tot exotische fruitbiertjes. Genieten!

Samen pizza bakken

Leuk voor de kinderen: bak je eigen pizza. Deeg maken, beleggen en afbakken. Jij kiest wat je erop doet dus de pizza wordt altijd lekker!

Grilldemonstratie

Voor de echte barbecue liefhebbers! Leer de fijne kneepjes van het grillen en bakken door mee te kijken en luisteren naar tips en tricks van de grillmaster. Hoe bereid je het lekkerste stukje vlees, wat is de perfecte temperatuur. Op een echte Big Green Egg of Ofyr kan je dit ervaren.

Fietstocht

ODS organiseert tijdens het ODS Festival ook  in 2021 weer twee fietstochten langs diverse mooie plekjes in Limburg. Je kan deelnemen aan een route van ongeveer 20 km of een route van ongeveer 42 km. De fietsroute loopt door de oude kernen, over mooie veldwegen, langs of door het bos, waarbij op de route van alles te zien is. Op de lange route van ongeveer 42 km kan je halverwege de tocht op een pauzeplek genieten van een lekkere kop koffie, thee of fris met een stukje Limburgse vlaai.

Wandeltocht

Wandelen langs diverse mooie plekjes in de regio, dat kan op zondag 27 juni 2021 vanaf Landgoed Kasteel Limbricht. We hebben twee mooie routes uitgezet waarbij je kunt genieten van diverse mooie delen van de natuur. De lange route is ongeveer 12 km en de korte route is ongeveer 6 km. De korte route is geschikt voor buggy’s . Voor de lange route hebben we een pauzeplek geregeld waar je kunt genieten van een stuk vlaai en een kop koffie of thee.

Laat je schminken als een…

… vlinder, prinses, leeuw of misschien wel een gevaarlijke draak. De grime-kunstenaar van ODS tovert je om met leuke kleuren en hier en daar een glittertje. Wat wil jij worden?

Kinderactiviteiten

Dansen, springen, rennen. Op het ODS Festival-terrein krijgen kinderen weer volop de ruimte. Ook dit jaar zorgen wij weer voor een paar leuke springkussens voor de kleintjes voor veel speelplezier. Pap en mam genieten ondertussen van een kopje koffie of thee op het terras.

Pak met je team de ODS mini-voetbal-cup

Het beroemde Miniveldvoetbaltoernooi is op 27 juni 2021 weer onderdeel van het ODS Festival. Stel je (bedrijfs)team samen voor het ODS mini-veldvoetbal-toernooi. Vorm een groepje van minimaal 5 personen (collega’s, familie, vrienden) en strijd om de ODS Cup 2021.

  • Je hoeft geen ODS lid te zijn om deel te kunnen nemen
  • Teams mogen bestaan uit collega’s, collega’s van onze aangesloten bedrijven, partners van medewerkers en jeugd vanaf 16 jaar
  • Deelname in teams van minimaal 5 personen
  • Deelname mogelijk vanaf 16 jaar
  • Elk team beschikt over een teamleider
  • Ook dames zijn van harte welkom om mee te spelen
  • Gezinsleden met kinderen zijn die dag van harte welke om aanwezig te zijn en/of deel te nemen aan andere activiteiten. Zij kunnen zich via onderstaande button inschrijven.

Inschrijven

Geniet van een ontspannende massage.

Stoelmassages
Tijdens het ODS Festival kun je genieten van een speciaal ontwikkelde drukpuntmassage. Deze zeer effectieve manier van masseren bevordert je bloedsomloop, laat je energie beter stromen en zorgt ervoor dat je lichaam beter in balans komt.

Reflexmassage
De gedachte achter de methode van reflexologie is het herstellen van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Door massage, druk en warmtetoevoer van de masseur worden blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd opgeheven.

Plattegrond

Download plattegrond.

Opzet plattegrond volgt zodra compleet.

Verzorging

Alle deelnemers ontvangen bij de inschrijfbalie muntjes voor eten en drinken. Op de evenementenlocatie bij Landgoed Kasteel Limbricht heb je de keuze uit diverse kleine warme gerechtjes met of zonder vlees. Dit alles wordt vers in eigen keuken van Kasteel Limbricht bereid. Verder serveren wij natuurlijk Limburgse vlaaipuntjes met een kopje koffie of thee.

Wandel je de lange route, of fiets je de lange route, dan ontvang je op de pauzelocatie vlaai en koffie/thee.

Locatie en bereikbaarheid

Locatie Kasteel Limbricht: Allee 1, 6141 AV Limbricht.

Routebeschrijving

Vanaf Sittard:
Neem de Provinciale weg door Limbricht richting Born. Zodra je Limbricht uitrijdt, ga je bij de kruising Beukenboomsweg rechtsaf. De parkeerweide tref je na 300 m aan de rechterkant aan. De parkeerweide ligt achter Kasteel Limbricht.

Vanaf Roermond:
Neem afslag 47-Born naar de N297. Sla rechtsaf naar de Aldenhofweg (borden naar Born/Limbricht). Ga bij de eerste 3 rotondes rechtdoor. Neem op de 4e rotonde de 3de afslag naar N574, de Parkweg richting Limbricht. Rotonde op de Parkweg 2e afslag rechtdoor. Vervolg de Parkweg richting Limbricht tot aan kruising Beukenboomsweg. Bij de kruising Beukenboomsweg linksaf. De parkeerweide treft u na 300 m aan de rechterkant aan.

Vanaf Maastricht of Heerlen:
Neem afslag 47-Born naar N297. Sla linksaf naar de Aldenhofweg (borden naar Born/Limbricht). Ga bij de eerste 3 rotondes rechtdoor. Neem op de 4e rotonde de 3de afslag naar N574, de Parkweg richting Limbricht. Rotonde op de Parkweg 2e afslag rechtdoor. Je vervolgt de Parkweg richting Limbricht tot aan kruising Beukenboomsweg. Bij de kruising Beukenboomsweg linksaf. De parkeerweide treft u na 300 m aan de rechterkant aan.

Navigatieadres:
LET OP: komt u met de auto, navigeer dan direct naar de parkeerweide.
Toets ‘Bornerweg 29, Limbricht’ in als navigatie-adres en volg vanaf daar de P-borden.

Inschrijven ODS Festival

Werkend

Deelname voor het evenement geldt voor medewerk(st)ers van aangesloten bedrijven incl. partner en evt. inwonende kinderen tot 22 jaar.

Gepensioneerd

Deelname voor het evenement geldt voor oud-medewerk(st)ers van aangesloten bedrijven incl. partner of introducé(e)

Inschrijven Miniveldvoetbaltoernooi

ODS Festival – Miniveldvoetbaltoernooi 2021

             27 juni 2021     Kasteel Limbricht, Allee 1, 6141 AV Limbricht

Ticket: Teamlid Miniveldvoetbal

Kies het aantal teamleden en schrijf uw team in één keer in. U kunt uw team in de volgende stap een naam geven.

Let op: Kies eerst het aantal tickets dat u nodig heeft en klik dan op inschrijven

 

Deelnemen aan dit evenement?

Meld je vandaag nog aan!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda