De Bandert

Informatie

In Zwembad In de Bandert, het binnenzwembad van Echt, vind je een sportief wedstrijdbad met snelle startblokken, een therapeutisch doelgroepenbad met beweegbare bodem en watertemperatuur van 31,5º Celsius, een ontspannende whirlpool, een kronkelende waterglijbaan, een peuterbad voor de allerkleinsten en een gezellig sportcafé

Zwembad In de Bandert in Echt biedt bezoekers vrijwel dagelijks de gelegenheid om in het wedstrijdbad van 25 x 12,5 meter op sportieve wijze baantjes te zwemmen. In ons zwembad beschikken wij over een geheel nieuw therapeutisch doelgroepenbad van 15 x 9 meter met een watertemperatuur van 31,5º C.

Op meerdere momenten in de week kunnen bezoekers ook het doelgroepenbad gebruiken om op recreatieve wijze baantjes te zwemmen. De omstandigheden zijn zeer geschikt voor bezoekers met klachten zoals fibromyalgie, reuma en artritis.

SENIOREN ACTIEF

Bewegen in het water is de ideale manier om je botten en spieren sterk te houden, je coördinatie te verbeteren en je conditie op peil te houden zonder extra kans op blessures. Naast al deze voordelen is het natuurlijk ook gewoon erg gezellig om in groepsverband actief bezig te zijn en na afloop samen gezellig een kop koffie te drinken in ons sportcafé.

Senior Actief lessen worden verzorgd door enthousiaste en deskundige zweminstructeurs en duren 1 uur. Een les is opgebouwd uit 15 minuten vrij zwemmen, 30 minuten oefeningen voor je spieren en conditie en daarna nog 15 minuten vrij zwemmen of relaxen in onze whirlpool.

Locaties (0)