Laco Heythuysen

Informatie

Laco sportcentrum Heythuysen is gelegen bij het sportpark aan de rand van het dorp. Deze goed uitgeruste sport- en vrijetijdsaccommodatie heeft een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

Het enthousiaste team van Laco sportcentrum Heythuysen verzorgt zwemles, babyzwemmen (Knuffelzwemmen) en groepslessen zwemmen zoals AquaJoggen en AquaRobics.

Tevens kun je met je hele gezin gezellig recreatief zwemmen. Ons binnenbad beschikt over o.a. een peuterbassin, kleuterbadje met speelvoorzieningen, recreatiebad, hot whirlpool, jet streams, een glijbaan en een sauna met stoombad.

In onze fitness ruimte kun je trainen met cardio- en kracht-apparaten en een echte bergetappe fietsen op een van onze Praxtour fietsen. Wij helpen je graag met trainingsschema’s op maat via het programma van FitOut Sport.

Tevens verzorgen wij intensieve groepslessen zoals ClubJoy Power, ClubJoy Yoga en ClubJoy Cycle. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan virtuele lessen die je zelf kan inplannen. Onze instructeurs vertellen je er graag meer over.

Bij Laco sportcentrum Heythuysen vind je verder een sporthal voor handbal, badminton, volleybal en zaalvoetbal, een skatebaan met lessen voor beginners en gevorderden (zowel voor kinderen als volwassenen) en een groot horecagedeelte met loungehoek.Fitness
Zwemmen
AquaJoggen
AquaRobics
Club Joy Power
Club Joy Yoga
Club Joy Cycle
Babyzwemmen
Beweging
Ontspannning

Arevenlaan 3
6093 GM Heythuysen
(0475) 49 47 28

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Laco Heythuysen ?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Fitness, Zwemmen , AquaJoggen, AquaRobics, Club Joy Power, Club Joy Yoga, Club Joy Cycle, Babyzwemmen