Medi Sport

Informatie

Het in Geleen centraal gelegen sport-, fitness- en squashcentrum biedt een totaalpakket dat bestaat uit: begeleiding bij leefstijlverandering, vrije fitness, groepslessen (variërend van spinning, functioneel trainen, aerodance, dames- en herengym, festa, steps, total body work, battle, barbell pump, sporten voor 55-plus tot yoga, body & mind en bootcamp) én squash. Zie de website voor openingstijden en lestijden.

Binnen het centrum van Born kun je kiezen tussen vrije fitness en groepslessen (onder begeleiding het verbeteren van conditie, kracht, stabiliteit en lenigheid: sporten voor 55-plus).

In Heerlen staat vrije fitness centraal, waarbij een fysiotherapeut aanwezig is voor advies en begeleiding. Daarnaast worden in de middag- en avonduren enkele groepslessen en training core-stability gegeven. Zie de website voor openingstijden en lestijden.

Voor het realiseren van specifieke prestatiedoelen (voor duur- en teamsporters) kan vanuit alle drie de locaties een beroep worden gedaan op de begeleiding binnen Pro-Training.Nieuwe inschrijvingen zullen per 01-01-2019 €5,00 gaan betalen voor een pasje van Medi Sport. Betaling vindt plaats aan de balie.

Squash
Fitness
Yoga
Groepslessen
ABS And Core
Battle
Beweging
Ontspannning

Abonnementen

Locaties (3)

Als ODS-lid starten bij Medi Sport?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Squash, Fitness, Yoga, Groepslessen, ABS And Core, Battle