Medi Sport

Informatie

Het centrum in Geleen biedt een totaalpakket dat bestaat uit: begeleiding bij leefstijlverandering, vrije fitness, groepslessen (variërend van spinning, functioneel trainen, aerodance, festa, steps, total body work, challenge,  sporten voor 55-plus tot tai chi, body & mind en bootcamp) én squash.

Binnen het centrum van Born kun je kiezen tussen vrije fitness en groepslessen (onder begeleiding van een fysiotherapeut het verbeteren van conditie, kracht, stabiliteit en lenigheid: Fifty-Fit). Zie de website voor openingstijden en lestijden.

In Heerlen staat vrije fitness centraal, waarbij een fysiotherapeut aanwezig is voor advies en  begeleiding. Daarnaast worden in de middag- en avonduren enkele groepslessen en training core-stability gegeven. Zie de website voor openingstijden en lestijden.

Voor het realiseren van specifieke prestatiedoelen (voor duur- en teamsporters) kan vanuit alle drie de locaties een beroep worden gedaan op de begeleiding binnen Pro-Training.

Nieuw abonnement:

Ben Fit: Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Het programma biedt een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst en smakelijke recepten, afgestemd op jouw lichaam en situatie. BenFit is er ook op gericht dat bewegen een vast onderdeel wordt van jouw gezonde leefstijl. Door jou te ondersteunen en te laten ervaren wat beweging met je doet, fysiek en mentaal. Hierbij wordt je geholpen door een coach met aandacht voor conditie maar ook voor kracht, souplesse, ontspanning en plezier in bewegen.


Nieuwe inschrijvingen zullen per 01-01-2019 €5,00 gaan betalen voor een pasje van Medi Sport. Betaling vindt plaats aan de balie.

Fitness
Groepslessen
Afslanken
ABS And Core
Yoga
Battle
Squash
Beweging
Voeding
Ontspannning

Abonnementen

Locaties (3)

Als ODS-lid starten bij Medi Sport?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Fitness, Groepslessen, Afslanken, ABS And Core, Yoga, Battle, Squash