Voorwaarden lidmaatschap

Algemene voorwaarden ODS

 1. Een abonnement bij een vitaliteitsaanbieder van ODS (en daarmee het lidmaatschap van ODS) ga je aan voor minimaal een jaar.
 2. Na een jaar kan het lidmaatschap maandelijks opgezegd worden waarbij een opzegtermijn van een maand gehanteerd wordt.
 3. Beëindiging van het lidmaatschap moet je zowel bij ODS als bij je vitaliteitsaanbieder doorgeven per telefoon of per mail.
 4. Knip je oude ODS pasje in stukken en stuur een e-mail met foto van het doorgeknipte pasje naar info@ods-vitaal.nl.
 5. Geef wijzigingen altijd door per mail of per telefoon.
 6. Neem je nog een tweede of derde abonnement bij een andere vitaliteitsaanbieder, dan geldt wederom een minimale looptijd van een jaar.
 7. Je aanvullende abonnementen worden bijgeschreven op een nieuw pasje. Het oude komt dus te vervallen.
 8. Bij langdurige ziekte, een blessure, een operatie of zwangerschap bestaat de mogelijkheid om, na overleg met ODS, het lidmaatschap te pauzeren.
 9. Jaarlijkse prijsindexeringen in januari van vitaliteitsaanbieders worden door ODS aan jou doorberekend.
 10. Tussentijdse prijswijzigingen (los van de jaarlijkse indexering) worden via de website van ODS kenbaar gemaakt en zijn een mogelijke reden voor je opzegging.
 11. Bij het afsluiten van een abonnement bij een ODS vitaliteitsaanbieder kan mogelijk inschrijfgeld of borg (t.bv. een pas of clubkey) in rekening worden gebracht. Dit wordt door de vitaliteitsaanbieder rechtstreeks bij jou geïnd.
 12. Aanmelden voor ODS evenementen kan via de website. Inschrijfperiode wordt via de ODS nieuwsbrief gecommuniceerd.
 13. Aan acties of speciale aanbiedingen kunnen voor- of achteraf nimmer rechten worden ontleend.