ODS Golftoernooi 2021

14 april 2021

Algemeen

ODS Golftoernooi 14 april 2021. Toernooi én clinic!

 

Op woensdag 14 april 2021 vindt de vierde editie van het ODS Golftoernooi plaats. We spelen tussen de landerijen bij Golf & Country club Hoenshuis. Middenin het Limburgse heuvelland, met vergezichten, bossen en wijngaarden. Deze bijzondere dag staat in het teken van golf, netwerken, culinair genieten en vooral gezelligheid. Wij nodigen u van harte uit op de prachtige 18-holes golfbaan in Voerendaal.  Daarnaast hebben wij natuurlijk ook gedacht aan de beginnende golfers: er is namelijk een golfclinic op de driving range en  5 holes Pitch & Putt Course.

 

Het aantal inschrijvingen is beperkt. Schrijf dus snel in. Vol is vol!

Programma

11:00 – 12:00 Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai bij Golf en country club Hoenshuis
12:00 – 17:00 Start ODS Golftoernooi en golfclinic (incl. lunchpakket).
17:00 – 17:30 Omkleed en verzorgingsgelegenheid.
17:30 – 18:00 Prijsuitreiking ODS Golftoernooi 2021 incl. bubbels en bittergarnituur.
18:00 – 20:00 Buffet + netwerken.
20:00 Einde ODS Golfdag

Spelvormen

Texas Scramble

Om 12:00 uur zal de 18-holes gunshot aanvangen. Als spelvorm is gekozen voor Texas Scramble. In vooraf ingedeelde teams van 4 spelers gaat men de baan op. Alle spelers slaan iedere hole af, vervolgens wordt door het team gezamenlijk de beste van de 4 ballen gekozen om mee verder te spelen.

Vanaf de gekozen positie slaan alle spelers weer verder. Iedere speler slaat dus altijd weer verder met zijn eigen bal en als team wordt na iedere slag de beste bal gekozen totdat is uitgeholed. Per hole wordt er dus een teamscore weergegeven op de scorekaart.

Handicap

De handicaps van de spelers in een team worden opgeteld en 1/8 daarvan krijgt het team mee als extra slagen. Als voorbeeld: Speler 1 heeft handicap 16, speler 2 heeft handicap 30, speler 3 heeft handicap 24 en speler 4 heeft handicap 26: totaal handicap wordt dan: 16 + 30 +24 + 26 = 96.

De ‘playing handicap’ wordt dan: 96 x 1/8 = 12.

In totaal krijgt het team dus 12 extra slagen mee die worden verrekend.

Golfclinic

De golf-clinic start om 12:00 uur en is een programma dat bestaat uit een les op de driving range, de Par3 baan en de putting green. De clinic wordt begeleid door een golfprofessional die jullie de techniek bijbrengt en voorziet van tips. Tijdens de clinic zullen er diverse wedstrijdjes worden georganiseerd op de Par3 Shortgolf baan, zodat jullie het golfen zelf ook daadwerkelijk kunnen ervaren.

Golf en country club Hoenshuis

Golf & Country club Hoenshuis heeft alles waar Limburg trots op is. In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap tussen zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken en goed beschermde greens, ligt golfbaan Hoenshuis. De Golf en Country club Hoenshuis bezit een schitterende NGF-gecertificeerde 18 holes baan.

De Golfbaan

Zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken, goed beschermde greens èn de baanlengte – 6.304m van de back tees – zorgen voor een uitdagende indeling van de holes. Deze vragen veelal om ‘course management’, getuige ook de Slope en Course Ratings van de baan. En op de tee van de geroemde én gevreesde ‘18e van Hoenshuis’ blijkt uit welk hout men echt is gesneden!

Driving range

De verlichte en overdekte driving range geeft beginnende en gevorderde golfers alle ruimte om te oefenen. De driving range is dagelijks geopend.

Pitch & Putt Course

Golf & Country  club Hoenshuis beschikt over een 5 holes Pitch & Putt Course. Deze oefenbaan vormt een buitenkansje voor zowel ervaren golfers die het korte spel willen verbeteren als voor mensen die willen kennismaken met golf.

Clubhuis / restaurant

Het restaurant is gesitueerd in de eeuwenoude carré-hoeve temidden van de prachtige golfbaan. Bij aangename temperaturen is het heerlijk vertoeven op het terras met zicht op de laatste twee holes. Ook zijn er privatitieve salons en zalen beschikbaar. De oude wijnkelder biedt een gevarieerde keuze, vanover de wereld en uit Limburg.

Verzorging

  • Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai;
  • Lunchpakket bestaande uit 2 broodjes, candybar, fruit, flesje water;
  • Prosecco + bittergarnituur tijdens prijsuitreiking;
  • Hoofdgerecht bestaande uit heerlijk buffet
  • Dessert met een lekkere Limburgse fruit topping

Let op: overige consumpties zijn voor eigen rekening en dienen zelf betaald te worden. Alle deelnemers krijgen een genummerde drankkaart die na afloop afgerekend dient te worden! Mocht u de drankkaart kwijt raken dan zijn de daaraan verbonden kosten voor eigen rekening.

Bovenstaande verzorging + de kosten voor het golfen worden betaald door de werkgever.

Locatie en bereikbaarheid

Golf & Country Club Hoenshuis is gemakkelijk te bereiken. Ga je met de auto, lees dan hieronder de informatie over parkeergelegenheid en de route.

Parkeren en bagage
De auto kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van Golf en Country Club Hoenshuis  Hoensweg 17 in Voerendaal. Bagage en persoonlijke spullen kun je opbergen in lockers bij de golfbaan zelf.

Routebeschrijving

Vanuit Eindhoven

Neem de A2 vanuit Eindhoven. Bij het knooppunt Kerensheide pak je de afslag A76 aan tot het knooppunt Kunderberg Voerendaal, vervolg hier de weg via de A79 en neem de afslag richting Steinweg. Volg de bebording richting Golf & Country Club Hoenshuis.

Vanuit Maastricht

Neem vanuit Maastricht de A2 en vervolg de weg via de A79. Neem bij Voerendaal de eerste afslag en rij richting de Steinweg. Volg tot slot de bebording naar Golf & Country Club Hoenshuis.

Navigatieadres:

Golf & Country Club Hoenshuis
Hoensweg 17
6367GN Voerendaal

Inschrijven ODS Golftoernooi of de clinic.

Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

De inschrijfmogelijkheden zijn beperkt. Voor het Golftoernooi hebben we maximaal 48 plaatsen en voor de clinic maximaal 30.
Dus schrijf snel in want vol is vol.

Individuele inschrijving

Deelname geldt voor werknemers of gepensioneerden van ODS partnerbedrijven. Kies hieronder of je wil deelnemen aan het golftoernooi (18 holes) of de golfclinic. Kies daarbij ook of je werkzaam bent of gepensioneerd. Ben je dus niet werkzaam of gepensioneerd bij een aangesloten bedrijf dan is deelname niet mogelijk.

De inschrijfkosten voor het golfen + de verzorging worden gefactureerd richting de werkgever. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een buggy te huren( € 25,- incl. BTW) of een handicart (€ 5,- incl. BTW), deze kosten zijn echter voor eigen rekening en te reserveren via info@hoenshuis.nl Daarnaast kun je ook inslaan op de driving range, je betaalt € 1,- bij de receptie voor een mandje met 20 golfballen.

 

Werkzaam bij een aangesloten bedrijf

Golftoernooi (18 holes)

Deelname aan het golftoernooi. Spelvorm: Texas Scramble.

Golfclinic

Deelname aan de golfclinic. Begeleiding door een golfprofessional.

Gepensioneerd bij een aangesloten bedrijf

Golftoernooi (18 holes)

Deelname aan het golftoernooi. Spelvorm: Texas Scramble.

Golfclinic

Deelname aan de golfclinic. Begeleiding door een golfprofessional.

Deelnemen aan dit evenement?

Meld je vandaag nog aan!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda