Werknemers

ODS is er voor iedereen. Jong en oud. Fanatiek en recreatief. Rustzoekers en recordjagers.

Iedereen wil graag fit en vitaal blijven. Daar helpt ODS je een handje bij. We bieden je activiteiten en adviezen om (nog) fitter en vitaler te leven. Dat zijn niet alleen sportactiviteiten maar ook activiteiten voor ontspanning en adviezen voor gezonde voeding en een goede mindset. Door goed te bewegen, regelmatig te ontspannen en bewust te eten word je fit en vitaal. Door een goede mindset blijft dat ook zo. En daar heb je lang plezier van. Thuis én op je werk. ODS is er voor beginners én gevorderden. Jong én oud.

Voor iedereen kunnen we een geschikt programma samenstellen. Daarbij krijg je hulp van onze aangesloten aanbieders. ODS is er onder andere voor:

  • Sporters. We hebben een uitgebreid aanbod van fitness tot golf.
  • Mensen die een stressvol leven hebben en meer in balans willen zijn.
  • Mensen die bewuster willen eten. Omdat je op je gewicht wilt letten, of omdat je wilt weten wat voeding met je doet. 
  • Mensen die hulp kunnen gebruiken om in de goede mindset te komen.

Lees de informatie van deze pagina in onze folder ‘Verbeter je vitaliteit met ODS-Vitaal’.

Download de folder

Maak je account aan in MijnODS en meld jezelf, je partner en je kinderen aan.

Het aanmaken van een account is kosteloos en je zit nergens aan vast. In MijnODS kun je de prijzen zien van de abonnementen en je abonnementen regelen voor jou, je partner en je kinderen. In de video laten we je zien hoe het aanmelden gaat.

Wie kan lid worden van ODS Vitaal?

  1. Iedereen die werkt bij een bedrijf dat bij ODS is aangesloten. Een volledig en actueel overzicht van de aangesloten bedrijven staat onderaan deze pagina.
  2. Niet alleen jij als werknemer kan lid worden, maar ook je partner en thuiswonende kinderen (tot 22 jaar).
  3. Gepensioneerde medewerkers van bedrijven die zijn aangesloten bij ODS.

De voordelen van ODS voor jou, je partner en je gezinsleden.

  1. Je stelt een persoonlijke combinatie samen van activiteiten die jij leuk vindt.
  2. Je mag met je gezin gratis deelnemen aan de jaarlijkse ODS evenementen: ODS MTB Toertocht, ODS Classic, het ODS Festival en de ODS wandeling.
  3. Je krijgt korting bij meer dan 250 lokaties waar vitaliteit-activiteiten worden aangeboden zijn op het gebied van Mindset, Beweging, Ontspanning en Voeding.

De combinatie is meer dan de som der delen:

Verbeter je vitaliteit door een combinatie van activiteiten en adviezen op het gebied van Mindset, Beweging, Ontspanning en Voeding.

Mensen en bedrijven die ervan overtuigd zijn dat meer bewegen, beter ontspannen en gezonder eten hen vitaler maakt, hebben de goede mindset. Dat is de basis voor gedragsverandering bij medewerkers en cultuurverandering in je organisatie. Vitaal leiderschap is daarbij essentieel en zorgt voor draagvlak, positiviteit en werkgeluk.

Voldoende en verantwoord bewegen is essentieel voor een vitaal leven. ODS organiseert sportieve activiteiten voor jong en oud. Voor beginner en gevorderde. Individueel en in een groep. We bieden ook programma’s per afdeling en bedrijf.

Van veel kanten wordt een beroep op mensen gedaan. Vanuit werk, gezin, de sociale omgeving en niet te vergeten, vanuit de digitale wereld. Hoe voorkomen we dat mensen onder de druk bezwijken, slecht slapen en dat hun energie wegebt? ODS activiteiten en programma’s brengen de nodige rust en focus.

We eten en drinken iedere dag en denken er niet altijd over na. Met ODS spijkeren we kennis bij. ODS maakt mensen bewust van wat voeding op lange termijn met je doet. We zien voeding als bron van vitaliteit.

Het ODS Vitaliteitsaanbod

Via ODS kun je sporten, ontspannen en alles leren over voeding en mindset. We hebben contacten en prijsafspraken met veel vitaliteitsbedrijven. Onze focus ligt op de regio Zuid-Limburg. Stel nu je ideale vitaliteitscombinatie samen. Het levert je ook nog een leuk prijsvoordeel op! 

Bekijk ons gehele aanbod

Gratis voor leden: De jaarlijkse ODS Evenementen

ODS heeft een naam en traditie in het organiseren van evenementen. De jaarlijkse ODS Classic is ook een echte Klassieker. Deze wielertoertocht voor bedrijventeams is al 28 keer verreden in het prachtige Zuid-Limburg. Elk jaar gaan er ongeveer 1000 deelnemers van start. Op het ODS Festival ontvingen we in 2019 en 2022 heel veel enthousiaste mensen. Ze genoten van workshops, sport, wandelen, heerlijk eten en muziek. De ODS MTB Tour is nu ook een vast onderdeel in onze evenementenagenda. We sluiten ons evenementenseizoen altijd af met de ODS Wandeling. Dit is een echte gezinsactiviteit. Wandelen door de mooie natuur met een goed verzorgde pauze en ludieke informatieve stands onderweg.

woensdag 21 augustus 2024

ODS Start2Golf

Ontdek de wereld van golf met ontspanning, strategie en plezier! ODS-Vitaal organiseert een Start2Golf evenement in 2024 voor iedereen die wil leren golfen.

zaterdag 31 augustus 2024

ODS Classic 2024

Een extra feestelijke jubileumeditie: de 30ste ODS Classic. Het perfecte bedrijfs- of afdelingsevent! Doe mee met je collega's en fiets een van de drie prachtige routes door de heuvels van Zuid-Limburg.

zaterdag 05 oktober 2024

ODS Zaalvoetbaltoernooi 2024

Bereid je voor op een onvergetelijke dosis actie, teamwork en plezier bij het ODS Zaalvoetbaltoernooi. Schrijf je in met collega's!

Bekijk de volledige agenda

Check hier of jouw werkgever bij ODS is aangesloten

Hieronder vind je een lijst van de bedrijven die zijn aangesloten bij ODS. Staat jouw werkgever erbij? Gefeliciteerd! Dan kunnen jij, je partner en gezinsleden gaan kiezen in ons vitaliteitsaanbod.
Staat je werkgever er niet bij? Geef het ons dan even door. Wie weet kunnen wij het gesprek met je werkgever aangaan. Stuur dan een mailtje naar info@ods-vitaal.nl

Ontvang elke maand vers vitaliteitsnieuws, acties en kortingen.
Schrijf je in voor de ODS nieuwsbrief.