Veelgestelde vragen

Algemeen

U betaalt de contributie die vermeld staat bij de gekozen sport. ODS brengt geen aparte contributie in rekening.

ODS is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00.

Ja, alleen als uw werkgever is aangesloten bij ODS, kunt u via ODS met korting sporten of als uw partner werkzaam is bij een van onze aangesloten bedrijven.

Als het betreffende sportinstituut bij ODS is aangesloten, kunt u hen verzoeken  om uw huidige abonnement om te zetten naar een ODS abonnement.

Stuur een email met een recente foto naar info@ods-sport.nl. U ontvangt binnen enkele werkdagen een nieuwe ODS pas.
Tevens dient u de oude ODS pas retour te sturen.

U kunt telefonisch: 046-4106236 of per email: info@ods-sport.nl contact met ons opnemen. Na registratie van het nummer van uw verloren pas, maken wij zo spoedig mogelijk een nieuwe pas voor u aan.

Zodra u weet dat u uit dienst gaat, moet u dit melden bij ODS.

U kunt telefonisch: 046-4106236 of per email: info@ods-sport.nl contact met ons opnemen.

U ontvangt dan een nieuwe incassomachtiging per email. Gelieve de machtiging ingevuld en ondertekend per email of per post te retourneren.

Abonnementen

U hoeft geen pasfoto aan te leveren. U kunt er ook voor kiezen een foto met u mobiele telefoon te maken. U kunt de foto uploaden bij uw aanmelding.

Nee, een lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van minimaal één  jaar. Na dat jaar kan het lidmaatschap maandelijks opgezegd worden, waarbij een opzegtermijn van één maand wordt gehanteerd.

Betalingen

Uw werkgever heeft een keuze gemaakt uit een van de onderstaande opties:
– Uw contributie wordt door uw werkgever ingehouden op uw salaris.
– Uw contributie wordt middels door u ondertekende machtiging per automatische incasso rechtstreeks van uw bankrekening ingehouden.

Nee, dit wordt door uw werkgever bepaald.

U kunt telefonisch: 046-4106236 of per email: info@ods-sport.nl contact met ons opnemen.

U ontvangt dan een nieuwe incassomachtiging per email. Gelieve de machtiging ingevuld en ondertekend per email of per post te retourneren.

De contributie wordt maandelijks achteraf geïncasseerd vanaf de startdatum van uw lidmaatschap. Voorbeeld: bent u lid geworden in de maand april. Dan zullen wij de contributie rond de 25ste april van uw rekening incasseren. Wij incasseren altijd de contributie van de lopende maand.