Nieuwe opzet Najaarswandeling. Wat vind jij ervan?

8 juni 2020
8 juni 2020

Gelukkig worden de RIVM richtlijnen en die van de Belgische overheid steeds soepeler. We mogen ons dus weer verheugen op activiteiten in groter verband: de ODS Najaarswandeling bijvoorbeeld. Deze staat gepland op Zondag 25 oktober 2020 in Maasmechelen, België. We gaan wandelen in Nationaal Park de Hoge Kempen, een uitgestrekt natuurgebied met veel gevarieerde wandelpaden en schitterende uitzichten. 
 
ODS regelt een ‘slimme start’
We weten natuurlijk nog niet precies hoe de corona-richtlijnen op 25 oktober zijn. Wel gaan we ervan uit dat de 1,5 meter afstand zal blijven. De gezamenlijke start van alle deelnemers zal dan dus een nieuwe opzet krijgen. We denken aan ‘starten in blokken’ bijvoorbeeld. Je krijgt dan een tijdslot voor jouw start. Dat scheelt groepsvorming bij parkeerplaats en start. Een andere mogelijkheid is dat we de wandeling op meerdere dagen organiseren en daardoor de wandelaars verdelen over 2 of 3 dagen. Je kunt dan uiteraard aangeven welke dag je wilt gaan wandelen.
 
Hapje en een drankje ‘to go’
ODS verzorgt haar wandelaars altijd goed. De traditionele rustplaats met vlaai krijgt dit jaar ook een andere opzet. Je krijgt versnaperingen mee en kunt die onderweg opeten. Er zijn voldoende mooie picknick-bankjes met mooi uitzicht. De 1,5 meter is daar prima te respecteren. Gezondheid en veiligheid staan voor ODS voorop!

Wandel je mee? Leuk! 
Sla je dit jaar over? Mail ons dan svp.

Het aantal deelnemers is voor ons belangrijk om de organisatie uit te voeren. Daarom vragen we je: meld je aan of mail ons als je niet gaat deelnemen. Je helpt ons daar enorm mee. Alvast bedankt!
Ik zie de nieuwe opzet helemaal zitten en meld me aan:

Ik neem dit jaar niet deel aan de Najaarswandeling. Stuur ons dan svp een mailtje met de reden, dan weten we waar we nog iets kunnen verbeteren.