ODS MTB Toertocht 2023

12 maart 2023

ODS MTB Toertocht op 12 maart 2023

We hebben zondag 12 maart een mooie MTB Toertocht gehad met meer dan 130 deelnemers. Het was stoer MTB-weer: regen en dus ook modder. Dan heb je na afloop ook echt je versnapering verdiend. We willen de ODS Vitaal vrijwilligers en sponsoren hartelijk danken voor de enthousiaste inzet bij de organisatie, de catering, de route, de technische ondersteuning en de medische verzorging. En natuurlijk ook dank aan alle deelnemers. Samen hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt. Dat zie je op de foto’s!

Foto' ODS MTB Toertocht 2023

Download hier de promotie-materialen

Via de officiële wegen hebben we onze vaste communicatie-contactpersonen bij de aangesloten organisaties benaderd om promotie te maken voor de ODS MTB Toertocht. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Hieronder vind je alle links naar de promotiematerialen. Heb je gedrukte flyers of posters nodig? Laat het ons dan weten via een mail naar info@ods-vitaal.nl.

Daarnaast nodigen we iedereen uit die ons kan helpen om dit evenement bij collega’s onder de aandacht te brengen. Maak daarvoor gebruik van onderstaande downloads die je kunt delen op je werk, in de kantine, via de socials en nog veel meer.

We zijn blij met je promotie-hulp. Dat is top!

Tekstvoorstel:

ODS Vitaal heeft ook dit jaar weer een leuke MTB toertocht voor je met start en finish in Watersley, Sittard. In de omgeving zijn twee routes uitgezet: 30 km en een van 60 km. Uiteraard is de verzorging bij start/finish en onderweg top geregeld. Het maximum aantal deelnemers is 250, dus schrijf je snel in. Deelname is alleen voor werknemers (hun partners en kinderen tot 22 jaar) die werken bij organisaties die aangesloten zijn bij ODS Vitaal. Ga naar www.ods-mtb.nl

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda