ODS Najaarswandeling 2019

27 oktober 2019

Terugblik ODS Najaarswandeling 2019

Op zondag 27 oktober is onze jaarlijkse ODS Najaarswandeling weer geweest. We kijken terug op een geslaagd evenement waaraan 1100 wandelaars hebben deelgenomen.

Vanaf de start in Gronsveld waren twee afstanden (8 en 12 km) uitgezet door de vrijwilligers van Wandelvereniging Vilt. Beide routes liepen door het Savelsbos en het prachtige heuvellandschap rondom Gronsveld.

Onderweg namen de wandelaars een kijkje bij de standjes van Fruitbedrijf De Bemelerhof, Imkerij ‘BEEing Pure, Stroopbereider Ger Graus en de Geologische Vereniging afdeling Limburg.

Na afloop hebben de deelnemers nog genoten van een hapje en een drankje in Gronsveld en konden ze de streekproducten kopen van de deelnemende standhouders. Voor de kinderen waren er op de pauzeplaats diverse leuke spelletjes en bij aankomst amuseerden ze zich op het springkussen en konden zich laten schminken.

Namens het team van ODS willen we alle wandelaars bedanken voor hun deelname. We hopen iedereen weer te zien tijdens één van onze andere evenementen. De ODS Najaarswandeling 2020 is gepland op zondag 25 oktober!

Geniet nog even na van de foto’s en het filmpje!

Programma

10:00 uur Registratie in Gemeenschapshuis Gronsveld. Je ontvangt hier de consumptiemuntjes en de wandelroutes.
12:30 uur Vanaf dit tijdstip kan je alleen nog de korte route lopen.
14:00 uur Sluiting inschrijfbureau.
17:00 uur Laatste wandelaars retour.
17:00 uur Einde programma.

Honden zijn welkom mits aangelijnd.
De wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door!

Horeca

Alle ingeschreven wandelaars ontvangen bij de infobalie consumptiemuntjes voor drinken en eten (koffie met een stuk Limburgse vlaai, soep of een broodje).

Pauze locatie:  Voor zowel de 8 als de 12 km route is de pauzeplaats bij Harmonie Diligentia, Dorpsstraat 37 in Eckelrade.

Start/finish locatie: Gemeenschapshuis Gronsveld, Stationsstraat 23 in Gronsveld

De routes:

Twee routes: 8 en 12 km

In samenwerking met wandelvereniging Vilt hebben we twee afwisselende routes samengesteld. De routes gaan langs mooie vergezichten en interessante bezienswaardigheden. Bovendien zijn er onderweg leuke activiteiten voor jong en oud. Je wandelt onder andere door het Savelsbos, één van de mooiste bossen van Nederland. Het bos heeft een unieke flora en fauna en ligt tussen Cadier en Keer, Gronsveld, Eckelrade, Sint Geertruid, Moerslag en Rijckholt.

De Routes:

  • 8 km (geschikt voor buggy met brede banden)
  • 12 km

Locatie en bereikbaarheid

Start- en finishlocatie van de ODS Najaarswandeling is Gemeenschapshuis Gronsveld, Stationsstraat 23 6247 BJ  Gronsveld.

Bereikbaarheid

Vanwege de verwachte drukte bij de Najaarswandeling vragen we je om zoveel mogelijk te carpoolen. Dit om de beschikbare parkeerplaatsen te waarborgen.

Tevens verzoeken we je om de aanwijzingen van de parkeerwachters strikt op te volgen!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda