ODS Najaarswandeling 2024

27 oktober 2024

ODS Najaarswandeling 27 Oktober 2024

Op 27 oktober 2024 staat er weer een avontuur te wachten: de ODS Najaarswandeling! Trek je wandelschoenen aan en verken dit jaar gloednieuwe wandelroutes vol natuurlijke schoonheid, allemaal vanaf de start- en finishlocatie bij
SV Leveroy.

Ontdek de charme van de herfst! Het wordt een dag vol plezier, ontdekkingen en natuurlijk gezonde beweging. Ga je samen met je collega’s op pad of neem je het hele gezin mee? We kijken ernaar uit om samen met jullie deze bijzondere herfstdag te beleven!

Schrijf je nu in!

We verwelkomen je dit jaar in Leveroy!

Leveroy is echt een prachtige plek in Nederweert voor mensen die van natuur houden en op zoek zijn naar rust. Hier vind je adembenemende landschappen en een heerlijk plattelandsgevoel dat je niet snel elders zult ervaren. Omringd door uitgestrekte groene velden en bossen is het de perfecte plek voor ontspannende wandelingen. En in de herfst? Dan wordt het helemaal magisch met al die kleurrijke bladeren die het landschap betoveren! Een nieuwe bestemming, een nieuw avontuur, en bovenal: nieuwe paden om te verkennen.

SV Leveroy en Jong Nederland

SV Leveroy is een voetbalvereniging voor jong en oud waar plezier met elkaar en respect voor elkaar op de eerste plaats staan. Jong Nederland Leveroy, is een jeugdvereniging dat als doel heeft de jeugd van Leveroy, van 5 t/m 17 jaar, te vermaken door middel van wekelijkse groepsbijeenkomsten. Activiteit, spel, natuur en sport zijn de pijlers waarop ze hun activiteiten baseren.

Keuze uit 3 prachtige natuurroutes

De korte route: +/- 5 km
Leuk voor alle leeftijden!

 • Vertrek tussen 10:00 en 14:00 uur
 • Uitgepijld
 • Doe mee aan de puzzeltocht
 • Snoepzakje voor de kids
 • Geen pauzeplek
 • Honden mogen aangelijnd mee

Geniet van een ontspannen wandeling door de pittoreske omgeving van Leveroy. Deze route is perfect voor wandelaars die willen genieten van de herfstkleuren zonder al te veel inspanning.

De middellange route: +/- 7,5 km

 • Vertrek tussen 10:00 en 14:00 uur
 • Uitgepijld
 • Doe mee aan de puzzeltocht
 • Snoepzakje voor de kids
 • Geen pauzeplek
 • Honden mogen aangelijnd mee

Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje meer uitdaging is de 7,5 km perfect. Verken prachtige paden en ontdek verborgen pareltjes terwijl je de rust van de natuur omarmt.

De lange route: +/- 15 km

 • Vertrek tussen 10:00 en 13:00 uur
 • Uitgepijld
 • Pauzeplek bij zorgboerderij De Mildert
 • Honden mogen aangelijnd mee

Ontdek het natuurgebied “De Banen” met een vogelkijk hut op slechts 250 meter van de route. Passeer dagcamping “De Houtberg” waar de kinderen plezier kunnen hebben in de speeltuin.

Creatieve en sportieve kids-activiteiten

Schminkplezier

Speciaal voor onze jonge avonturiers hebben we een schminkstand! Laat de verbeelding van de kinderen de vrije loop terwijl ze worden omgetoverd tot sprookjesachtige wezens, stoere superhelden of kleurrijke dieren.

Puzzeltocht

Terwijl de kids de 5 of de 7,5 km route verkennen, gaan ze op een spannende puzzeltocht. Durven ze de uitdaging aan? Los de puzzel op en maak kans op een fantastische prijs!

Een nieuwe pauzeplek

Zorgboerderij De Mildert

Dit jaar een verfrissende nieuwe pauzeplek voor de ODS Najaarswandeling: zorgboerderij De Mildert. Deze boerderij is gelegen in het rustige buitengebied van Nederweert en grenzend aan het prachtige natuurgebied Wellenstein. Dit is een oase van rust en groen. Hier kun je even op adem komen en genieten van de omgeving.

De Mildert verwelkomt dagelijks verschillende doelgroepen die willen genieten van een groene omgeving en actief betrokken willen zijn bij zinvolle activiteiten. Zij mogen dan helpen met huishoudelijke taken, de planten en dieren verzorgen of gewoon geniet van een praatje met anderen. Welzijn staat hier voorop!

Ontvang bij zorgboerderij Steegherhof een lekkere appel voor onderweg

Stap binnen bij zorgboerderij Steegherhof waar mens en dier samenkomen. Steegherhof is niet zomaar een zorgboerderij, het is een plek voor degenen die een beetje extra zorg en aandacht nodig hebben. Met dagbesteding en weekend logeren biedt Steegherhof een warme en gastvrije omgeving voor mensen met een beperking. De huiselijke sfeer omarmt iedereen die binnenkomt en vanaf het eerste moment voelt het als thuis. Een glimlach en een hart vol liefde voor mens en natuur!

Faciliteiten. Goed verzorgd, zoals je van ODS gewend bent!

Start & Finish locatie

De start- en finishlocatie is SV Leveroy. Bij je aankomst verzoeken we je te melden bij de ODS-Vitaal infobalie. Op vertoon van je ticket(s) krijg je dan je wandelbeschrijving en consumptie-munten.

De locatie is van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere:

 • Gratis parkeergelegenheid in een weide gelegen op 450 meter loopafstand van SV Leveroy
 • Fietsenstalling (gebruik op eigen risico)
 • Tassengarderobe (bij ODS-Vitaal infobalie)
 • EHBO-ruimte
 • Toiletten
 • Fotograaf
Catering
 • 2 ODS-Vitaal munten: koffie/thee/fris/pils/klein glas wijn
 • 1 ODS-Vitaal munt: 1 kop soep
 • 1 ODS-Vitaal munt: 1 belegd broodje
 • 1 ODS-Vitaal munt: 1 stuk Limburgse vlaai
 • Ontvang bij zorgboerderij Steegerhof een lekkere appel voor onderweg

Voor de wandelaars van de 15 km is de koffie/thee/fris met vlaai op de pauzeplaats zorgboerderij De Mildert.
Voor de wandelaars van de 5 en 7,5 km zijn alle versnaperingen bij SV Leveroy te krijgen. Deze routes hebben geen pauzeplek.

We bieden ook een variatie aan andere lekkernijen en snacks aan bij SV Leveroy. Dit is voor eigen rekening.

Locatie en parkeren: SV Leveroy

Navigatie-adres:
Heerbaan 6, 6091 NN Leveroy

Let op, ”Graanmolen” is een nieuwere straat en wellicht nog niet  te vinden in oudere navigatiesystemen.
Tevens is de verbindingsweg tussen ”Rogge” en de ”Graanmolen” gesloten voor auto’s waardoor je niet bij onze accomodatie komt.

Houd daarom als navigatie ”Heerbaan 6” aan wanneer Graanmolen” niet bekend is, dan kom je via de juiste weg op de parkeerplaats aan.

Kom je te voet of met de fiets?
Parkeer je fiets in de fietsstalling en loop naar de hoofdingang van SV Leveroy. In de hal zie je de ODS-Vitaal infobalie waar je je mag melden met je ticket(s).

Kom je met de auto?
Dan kun je gratis parkeren op een weiland dat zich op 450 meter loopafstand bevindt van SV Leveroy. Volg vanuit Heerbaan 6 de bewegwijzering richting de parkeerplaats.

Download hier het promotiemateriaal

Iedereen is welkom om ons te helpen de ODS Wandeling bij collega’s onder de aandacht te brengen. Maak daarvoor gebruik van onderstaande downloads die je kunt delen op je werk, in de kantine, via de socials en nog veel meer.

Wij zijn blij met je promotie-hulp. Dank je!

Tekstvoorstel

Wandel mee met collega’s en neem je gezin mee!

Dit jaar heb je bij de ODS Najaarswandeling de keuze uit drie prachtige natuurroutes, allemaal vertrekkend vanaf de nieuwe start- en eindlocatie bij SV Leveroy! Leveroy is werkelijk een schitterende plek in Nederweert voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust. Hier vind je adembenemende landschappen en een heerlijk plattelandsgevoel dat elders moeilijk te evenaren is. Omringd door uitgestrekte groene velden en bossen is het de perfecte omgeving voor ontspannen wandelingen. Je kunt kiezen uit routes van 5, 7,5 of 15 kilometer. Voor de kinderen is er onderweg een puzzeltocht. Kunnen jij en je gezin deze oplossen? Er zijn geweldige prijzen te winnen! De start is op zondag 27 oktober vanaf 10.00 uur. SV Leveroy sluit om 17.00 uur.

Info en aanmelden: ods-wandeling.nl

Deelnemen aan dit evenement?

Meld je vandaag nog aan!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda