ODS Padeltoernooi 17 november 2024

17 november 2024

ODS Padeltoernooi zondag 17 november 2024

Laat jij je padelskills zien op zondag 17 november 2024? Padel is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Het is niet alleen een leuke en uitdagende activiteit, maar ook een fantastische manier om te werken aan je vitaliteit.

Door te spelen, werk je aan je conditie, verbeter je je concentratie, en versterk je de band met je medespelers. Het is de perfecte mix van beweging, competitie en gezelligheid!

 • ODS Padel Clinic: Perfect voor beginners zonder ervaring. We hebben twee clinics gepland in de ochtend.
 • ODS Padeltoernooi: Een mooie uitdaging voor de wat meer ervaren spelers. Dit toernooi vindt plaats in de middag.

 

Je kunt maar één activiteit kiezen, dus kies slim! Als je gewenste activiteit vol is, kom je op de reservelijst. Valt er iemand uit? Dan krijgt de eerste op de lijst alsnog de kans om mee te doen.

Wij kijken uit naar deze gezellige dag en rekenen erop dat je erbij bent als je je inschrijft. Mocht je uiteindelijk toch niet kunnen komen, dan vragen we je vriendelijk om je uiterlijk twee weken van tevoren af te melden. Zo kunnen we iemand anders nog een plezier doen met jouw plek.

Dus, pak je rackets, verzamel je collega’s of gezinsleden en schrijf je in voor de ODS Padel Clinic of het ODS Padeltoernooi! Zorg dat je erbij bent, want vol = vol. Mis het niet!

Programma zondag 17 november

Clinic 1
08:30 – 09:30:
Clinic 
09:30 – 10:30: 
King of the court (toernooivorm)

Clinic 2
10:30 – 11:30: Clinic
11:30 – 12:30: King of the court (toernooivorm)

Toernooi
12:30 uur: welkom en ontvangst & inchecken teams
13:00 uur: start ODS Padeltoernooi met poulefase
+/- 18:00 uur: einde toernooi

Neem je eigen racket mee. Heb je er geen? Geen zorgen! Laat dit even weten, dan krijg je een racket van ons.

Faciliteiten zoals je van ODS gewend bent!

 • EHBO-er
 • Padeltrainer bij de Clinic
 • Toernooileider
 • Fotograaf
 • Kleedkamers en douches
 • Gratis parkeren

Horeca

 • Informatie over catering volgt. Heb je dieet wensen? Laat het ons weten!
 • In het kader van duurzaamheid hebben we nog een speciale oproep! Neem je eigen bidon mee, zodat je deze bij kunt vullen met heerlijk fris water. Zo blijven we niet alleen fit en gezond, maar zorgen we ook samen voor een beter milieu.

Locatie en bereikbaarheid

The Padellers Eijsden
Joseph Partounsstraat 8
6245 KN Eijsden

Juich mee met enthousiasme, want supporters zijn niet alleen welkom, maar ze maken het feest compleet! Kom jij jouw favoriete speler of team aanmoedigen om die overwinning binnen te slepen? De bar staat tot je beschikking op eigen kosten, maar met onbetaalbaar plezier!

Download hier het promotiemateriaal

Iedereen is welkom om ons te helpen het ODS Padeltoernooi bij collega’s onder de aandacht te brengen. Maak daarvoor gebruik van onderstaande downloads die je kunt delen op je werk, in de kantine, via de socials en nog veel meer.

Wij zijn blij met je promotie-hulp. Dank je!

Tekstvoorstel:

Laat je padelskills zien op zaterdag 16 november of zondag 17 november 2024! Doe mee aan de ODS Padel Clinic of  het ODS Padeltoernooi. Beleef een fantastische dag vol sport en gezelligheid. Padel is dé snelst groeiende sport ter wereld – ideaal voor je conditie en teamspirit. Kies jouw uitdaging:

 • ODS Padel Clinic: Start je padelavontuur met een ochtend clinic.
 • ODS Padeltoernooi: Toon je skills in de middagcompetitie voor gevorderden.

Let op: Je kunt maar aan één activiteit meedoen. Zorg dat je erbij bent, want vol = vol! Schrijf je snel in met collega’s of gezinsleden op ods-padel.nl en geniet van een onvergetelijke vitale dag!

Deelnemen aan dit evenement?

Meld je vandaag nog aan!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda