ODS Najaarswandeling 2023

29 oktober 2023

ODS Najaarswandeling 29 Oktober 2023:
We hebben genoten van kunst en natuur

In Carbon6 startten ruim 900 wandelaars aan een van de drie routes: de kunstroute of een van de twee natuurroutes. Onderweg en op de start/finish locatie hebben onze fotografen leuke opnames gemaakt en natuurlijk hebben we een mooie aftermovie.

Naar de foto's

Dank jullie wel voor de creatieve inzendingen!

We kregen leuke, mooie en verrassende creaties binnen op onze oproep. We hebben ervan genoten en we hebben de winnaars bepaald (Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd). WE nemen we contact op met de gelukkige creatieven en we zorgen ervoor dat ze hun prijs ontvangen.

Eerste prijs: Laurette Muris
De jury heeft alle inzendingen bekeken en was erg onder de indruk van jullie enorm creatief filmpje. Wij hebben deze meerdere malen bekeken omdat 1 keer niet voldoende was 😊. Daarom zijn jullie de winnaars van de 1e prijs Super gedaan!

Tweede prijs: Pascal en Kim vd Boogaard
De jury heeft alle inzendingen bekeken en was erg onder de indruk van jullie creatief filmpje met vitale twist. Daarom zijn jullie de winnaars van de 2e prijs Super gedaan! 😊

Derde prijs: Michel Blume
De jury heeft alle inzendingen bekeken en was erg onder de indruk van jouw kleurrijke creatieve inzending. Daarom ben jij de winnaar van de 3e prijs Super gedaan! 😊

 Gefeliciteerd aan de winnaars van de fotowedstrijd!

Jullie hebben de sfeer en vitaliteit van de ODS najaarswandeling 2023 op een unieke manier weten vast te leggen!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda