ODS Zaalvoetbaltoernooi 2024

05 oktober 2024

ODS Zaalvoetbaltoernooi 5 oktober 2024

Op zoek naar een avond vol plezier, teamspirit en een vleugje competitie? Na een daverend succes van het ODS Zaalvoetbaltoernooi, zijn we verheugd om nog een avond aan te kondigen! Mark your calendars: op 5 oktober nemen we opnieuw de zaal over en we willen dat jij en je collega’s meedoen!

Roep je collega’s bij elkaar en vorm een team, want we hebben ruimte voor maximaal 10 teams van 5 tot 12 spelers.

Teams die de vorige editie hebben meegedaan, worden voorlopig op de reservelijst geplaatst. Hiermee willen we nieuwe teams de kans geven om deel uit te maken van ons toernooi en hun talenten te laten zien!

Mis deze kans niet om je organisatie te vertegenwoordigen, je vaardigheden te laten zien en nieuwe connecties te maken in een gezellige en competitieve sfeer. Ben jij erbij? Je kunt je nu inschrijven!

Schrijf je in!

Programma zaterdag 5 oktober

16:00 uur: welkom en ontvangst & inchecken teams
16:30 uur: start eerste wedstrijd
+/- 22:00 uur: einde toernooi met prijsuitreiking

Faciliteiten zoals je van ODS gewend bent!

  • 2 drankconsumpties, een kommetje vers gemaakte soep, een broodje ham/kaas en een broodje frikandel/kroket (een vegetarische optie mogelijk)*
  • Heb je dieet wensen? Laat het ons weten!
  • KNVB-scheidsrechters
  • Masseur en EHBO-er
  • Fotograaf
  • Kleedkamers en douches
  • Gratis parkeren

*De werkgever heeft de mogelijkheid om extra consumptiebonnen bij te kopen.

Locatie en bereikbaarheid

Gitek Sport Nuth
Leeuwerikstraat 2
6361 VM Nuth

Juich mee met enthousiasme, want supporters zijn niet alleen welkom, maar ze maken het feest compleet! Kom jij jouw favoriete speler of team aanmoedigen om die overwinning binnen te slepen? De bar staat tot je beschikking op eigen kosten, maar met onbetaalbaar plezier!

Download hier het promotiemateriaal

Iedereen is welkom om ons te helpen het ODS Zaalvoetbaltoernooi bij collega’s onder de aandacht te brengen. Maak daarvoor gebruik van onderstaande downloads die je kunt delen op je werk, in de kantine, via de socials en nog veel meer.

Wij zijn blij met je promotie-hulp. Dank je!

Tekstvoorstel:

Op vrijdag 5 oktober 2024 is het weer zover: na een succesvolle eerste editie, organiseren wij opnieuw met veel enthousiasme een avond vol zaalvoetbalplezier bij Gitek Sport in Nuth! Tien teams gaan de sportieve strijd met elkaar aan, en jij hebt de kans om deel uit te maken van een van die teams. Het is jouw kans om te schitteren op het zaalvoetbalveld en samen met je collega’s een vitale en vooral gezellige avond te beleven. Aan het einde van de avond wacht een prijsuitreiking, en natuurlijk is er ook wat lekkers om te nuttigen tijdens het toernooi. Kijk op ods-zaalvoetbal.nl en schrijf je nu in met je collega’s. Mis het niet!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda