ODS Zaalvoetbaltoernooi 2024

19 april 2024

ODS Zaalvoetbaltoernooi 19 april 2024

Bereid je voor op een onvergetelijke dosis actie, teamwork en plezier bij het ODS Zaalvoetbaltoernooi. Het is jouw kans om te schitteren op het zaalvoetbalveld en samen met je collega’s en/of gezinsleden een vitale, maar ook vooral gezellige avond te beleven. Dames zijn ook meer dan welkom om deel te nemen! Aan het einde wacht een prijsuitreiking, en natuurlijk is er ook wat lekkers om te nuttigen tijdens het toernooi. We hebben ruimte voor maximaal 10 bedrijventeams die de strijd willen aangaan, dus wacht niet te lang. Heb jij er ook zo’n zin in?

Vorm je dream team met collega’s en/of gezinsleden
en schrijf je in!

Elk bedrijventeam moet uit minimaal 5 teamleden bestaan. Maar maak je geen zorgen als je een groot team hebt – we verwelkomen maximaal 12 deelnemers per team. Er kan maximaal 1 team per bedrijf ingeschreven worden.

Indien er meer dan 10 bedrijventeams worden ingeschreven, of als er meerdere teams van hetzelfde bedrijf willen deelnemen, zetten we ze op de wachtlijst. Word het een dusdanig succes, dan overwegen we om een tweede avond te organiseren. Dus, dubbel zoveel teams, dubbel zoveel plezier – wie wil dat nu missen?

Aanmelden

Programma vrijdag 19 april

16:30 uur: welkom en ontvangst & inchecken teams
17:00 uur: start eerste wedstrijd
+/- 22:00 uur: einde toernooi met prijsuitreiking

Faciliteiten zoals je van ODS gewend bent!

  • 2 drankconsumpties, een kommetje vers gemaakte soep, een broodje ham/kaas en een broodje frikandel/kroket (een vegetarische optie mogelijk)
  • Heb je dieet wensen? Laat het ons weten!
  • KNVB-scheidsrechters
  • Masseur en EHBO-er
  • Fotograaf
  • Kleedkamers en douches
  • Gratis parkeren

Locatie en bereikbaarheid

Gitek Sport Nuth
Leeuwerikstraat 2
6361 VM Nuth

Juich mee met enthousiasme, want supporters zijn niet alleen welkom, maar ze maken het feest compleet! Kom jij jouw favoriete speler of team aanmoedigen om die overwinning binnen te slepen? De bar staat tot je beschikking op eigen kosten, maar met onbetaalbaar plezier!

Download hier het promotiemateriaal

Iedereen is welkom om ons te helpen het ODS Zaalvoetbaltoernooi bij collega’s onder de aandacht te brengen. Maak daarvoor gebruik van onderstaande downloads die je kunt delen op je werk, in de kantine, via de socials en nog veel meer.

Wij zijn blij met je promotie-hulp. Dank je!

Tekstvoorstel:

Op vrijdag 19 april 2024 is het zover: een avond vol zaalvoetbalplezier met je collega’s bij Gitek Sport in Nuth! Tien teams gaan de sportieve strijd met elkaar aan, en jij hebt de kans om deel uit te maken van een van die teams. Het is jouw kans om te schitteren op het zaalvoetbalveld en samen met je collega’s een vitale en vooral gezellige avond te beleven. Aan het einde van de avond wacht een prijsuitreiking, en natuurlijk is er ook wat lekkers om te nuttigen tijdens het toernooi. Kijk op ods-zaalvoetbal.nl en schrijf je nu in met je collega’s. Mis het niet!

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda