123 Fit Valkenburg

Informatie

Waarom kiezen voor 123 FIT?

123 FIT, gelegen in Lanaken en Valkenburg, is dé manier om te fitnessen zonder uren naar de sportschool te moeten.

Bij elke 30-minuten train je op een efficiënte wijze alle spiergroepen en activeer je jouw spier-metabolisme. Hierdoor gaat de calorieënverbranding gedurende 48 uur omhoog. Zo is meerdere keren in de week een half uur sporten uiterst efficiënt! Dit zorgt voor een meetbaar resultaat, in weinig tijd. Het is een bewezen succesvolle 30-minuten-training afkomstig uit Amerika, die uiterst efficiënt is voor het gehele lichaam. Bij 123 FIT krijg je de aandacht die je zoekt!

De studio's zijn 365 dagen per jaar geopend. Er is dus altijd wel een half uurtje te vinden om te werken aan je gezondheid. Al velen gingen jou voor. 123 FIT onderscheidt zich vanwege:

• Een complete training in slechts 30 minuten: bij 123 FIT voel je je lekker op je gemak en krijg jij de mogelijkheid om in weinig tijd de fitste versie van jezelf te realiseren.

• Persoonlijke aandacht: veilig en verantwoord bewegen staat voorop. Door de overzichtelijke doorstroming van het circuit weet je wat je moet doen en train je uiterst effectief. De 123 FIT instructeur helpt je héél graag bij het bereiken van jouw doelen!


Fitness
Beweging

Broekhem 60A
6301 HJ Valkenburg
043-6090334

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij 123 Fit Valkenburg?

Meld je vandaag nog aan!