Gitek

Informatie

Vanaf 01-07-2020 kan er weer van de binnensport faciliteiten gebruik gemaakt worden!

Sportief en gezellig samen zijn

Gitek Sportcentrum omvat diverse sportfaciliteiten. Zowel de geoefende als de ongeoefende sporter c.q. recreatiesporter kan bij Gitek Sport een bepaalde sportactiviteit beoefenen. Ons sportcentrum biedt het volgende aan voor ODS-leden: Onbeperkt fitness, groepslessen en squash.

Gratis professionele begeleiding
Wij bieden bij elke abonnementsvorm gratis en onbeperkte begeleiding aan. Om de 6 weken kan er voor u gratis een nieuw schema worden gemaakt, aangepast aan uw wensen. Zo wordt uw vooruitgang gemeten en het lichaam steeds voorzien van nieuwe prikkels

Sport, Gezondheid en Ontspanning
Gitek sport is een multifunctioneel centrum waar u voor sport, gezondheid en ontspanning terecht kunt. Vandaar onze missie ‘Sportief en Gezellig samen zijn’. Met een ledenbestand variërend tussen de 5 en 90 jaar is er vast ook een activiteit die bij u past.

Zumba, Body Pump, Squash of Spinning
Naast fitness zijn er ook talloze andere activiteiten. Voor de ritmische mensen zijn Bokwa en Zumba leuke lessen. Body Pump , Pilates en Spinning zijn ook zonder ritmegevoel prima te doen. Of probeer een keer een balletje te slaan op onze Squashbaan.
Squash
Fitness
Groepslessen
Beweging

Leeuwerikstraat 2
6361 VM Nuth
045-5242246

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Gitek?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Squash, Fitness, Groepslessen