Golf Special Golfbaan Rijk van Margraten & Herkenbosche

Informatie

Met de Golfspecial krijgt je toegang tot Golfbaan Het Rijk van Margraten en Golfbaan Herkenbosch.

Spelregels om gebruik te maken van de Golfspecial:

1. Reservering kan telefonisch bij de desbetreffende golfbaan (Golfbaan De Herkenbosche of Golfbaan Het Rijk van Margraten) met vermelding dat je gebruik maakt van de wildcard van ODS. De Golfbanen ontvangen van ons een lijst met de namen die gebruik mogen maken van de wildcards

2. Per dag zijn er bij Golfbaan De Herkenbosche 2 wildcards ter beschikking en bij Golfbaan Het Rijk van Margraten 4 wildcards. Zijn de wildcards volledig gereserveerd door andere abonnementhouders (ODS leden) dan kun jij die dag niet spelen.

3. Let op de wedstrijdkalender van de betreffende golfbaan is leidend. Het kan dus beteken dat op een bepaalde dag geen starttijden beschikbaar zijn.

4. Je moet je altijd melden bij de receptie/shop van de desbetreffende golfbaan voorafgaand aan de golfronde. Is daar niemand aanwezig meld je dan bij de horeca. Mocht je je niet melden, toch gaan spelen en de wildcards voor die dag zijn al in gebruik, dan betaal je bij de receptie/shop het op dat moment geldende greenfee tarief.

5. Wanneer je een gast meeneemt die niet mag spelen op de wildcards van ODS, omdat hij of zij geen ODS Golfspecial abonnement heeft, dient deze gast zijn greenfee te voldoen bij de receptie/shop voorafgaande aan de golfronde.

6. Wanneer je wegens omstandigheden niet kunt spelen en wel een starttijd hebt gereserveerd, dien je deze het liefst 24 uur voorafgaande aan de golfronde te annuleren. Er zijn genoeg spelers die dan eventueel de starttijd nog kunnen reserveren!


Golf
Beweging

Abonnementen

Locaties (2)

Als ODS-lid starten bij Golf Special Golfbaan Rijk van Margraten & Herkenbosche?

Meld je vandaag nog aan!