HOLY FIT.ground

Informatie

Holy Fitground is een luxe boutique gym met high end fitnessapparatuur van Technogym en Eleiko. Sporten bij Holy Fitground is meer dan alleen sporten, het is een beleving. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toegankelijkheid is er erg belangrijk. Kwaliteit op het gebied van begeleiding en materiaal staan hoog in het vaandel.

Het aanbod is zeer divers en daardoor geschikt voor een breed publiek. Holy Fitground biedt zowel indoor als outdoor fitnessmogelijkheden aan. Indien gewenst, maken zij een op maat gemaakt trainingsprogramma en meten ze je progressie aan de hand van periodieke lichaamsmetingen. De trainers zijn altijd aanwezig om jou te helpen tijdens je fitnessuurtje. Zo train je veilig en blijf je gemotiveerd!

Daarnaast biedt Holy Fitground verschillende groepslessen aan zoals: Function First, HIIT me Up, Bootcamp, ABsolute, HYROX, StrongHer, Kickboks & Zumba. Samen trainen zorgt voor meer motivatie, een hoger opkomstpercentage en over het algemeen houden mensen die samen sporten dit langer vol. Gezellig & effectief! 

Ook bestaat de mogelijkheid om één op één te trainen met een Personal Trainer. Samen bespreek je het gewenste doel en ga je aan de slag met een op maat gemaakt programma. Train je liever samen of met een klein groepje? Ook Duo Personal Training en Semi Personal Training behoren tot de mogelijkheden.

Tot slot beschikt Holy Fitground over een prachtige yogastudio, waar yogalessen van hoge kwaliteit worden gegeven door Yoga Alliance gecertificeerde docenten. Yoga Zone is als thuiskomen. Volg yogalessen in verschillende stijlen (Vinyasa, Easy flow, Yin Yoga), neem deel aan inspirerende workshops, kom tot rust tijdens een van de holistische behandelingen of ontspan in onze Yoga Lounge Zone.

Aanbod: Yoga, Kickboks, Groepslessen, Fitness, Zumba, Personal Training, Semi Personal Training, (Padel: binnenkort)

Fitness
Groepslessen
Yoga
Beweging
Ontspannning

Poststraat 1
6135 KR Sittard
0638619855

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij HOLY FIT.ground?

Meld je vandaag nog aan!