Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook (Geleen)

Informatie

Laco is er voor iedereen


Laco Geleen is gelegen in het centrum van Geleen en is een goed uitgeruste accommodatie met een groot aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud.

Laco Geleen verzorgt zwemles, babyzwemmen groepslessen zwemmen zoals AquaJoggen, AquaPower en AquaVitaal. Ons binnenbad beschikt over een doelgroepbad met beweegbare bodem, peuterbassin, wedstrijdbad, recreatiebad, een duikplank en een subtropisch bad met twee glijbanen.

Het buitenbad heeft een peuterbassin, doelgroepbad, wedstrijdbad, en recreatiebad met duikplank en glijbaan. Naast een grote ligweide zijn er o.a. een pannakooi, een beachvolleybalveld en trampolines. In ons horecagedeelte kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Wil je aan je conditie werken? Dat kan in onze fitness of tijdens een van onze groepslessen ClubJoy Cycle, ClubJoy Power en ClubJoy Yoga.

Klik hier om te kijken of er een vestiging bij jou in de buurt is.

Laco All-in: All-in is gebruik recreatieve openingstijden zwembad en ijshal en ijsbaan. Groepslessen zwembad en fitness en Vrije fitness. 

Wij Bieden de volgende abonnementen;

Member All-In; Onbeperkt fitness en zwemmen -groepslessen

Schaatsen; Onbeperkt schaatsen

Startersbijdrage 37.50 euro

Schaatsen
Fitness
AquaJoggen
AquaPower
Club Joy
Club Joy Cycle
Club Joy Power
Club Joy Yoga
AquaVitaal
Babyzwemmen
Beweging
Ontspannning

Abonnementen

Locaties (2)

Als ODS-lid starten bij Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook (Geleen)?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorie├źn Schaatsen, Fitness, AquaJoggen, AquaPower, Club Joy, Club Joy Cycle, Club Joy Power, Club Joy Yoga, AquaVitaal, Babyzwemmen