Shaolin Training Euregio

Informatie

Beste werknemers, beste werkgevers,

Shaolin Training Euregio verheugt zich erop u in de toekomst op onze trainingen te mogen verwelkomen.

Vanaf april 2024 staat Shaolin Training Euregio met al onze cursussen, evenementen en activiteiten tot uw beschikking. Wij bieden u graag de mogelijkheid om de Shaolin training uit te proberen. Of je nu stress wilt verminderen met Shaolin Qi Gong of je kracht en flexibiliteit wilt vergroten met Shaolin Kung Fu. Of je kunt Tai Chi of Shaolin Rou Quan proberen om je lichaam en geest te trainen en te ontspannen op een volledig ontspannen en krachtvrije manier. Je bent ook altijd welkom om deel te nemen aan onze evenementen.

Shaolin Training Euregio biedt je altijd een geweldig sportief programma voor een goede prijs en laat je genieten van training volgens de filosofie van de Shaolin tempel.

We beantwoorden graag al je vragen en nodigen je graag uit voor een gratis proeftraining. Je kunt natuurlijk alles uitproberen, zoals jij dat wilt.

Single payment: Het is ook mogelijk om de abonnementen bij Shaolin Training Euregio in een keer te betalen. Je ontvangt dat nog een extra korting van 15%. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met info@ods-vitaal.nl. Laat ons weten in welk abonnement je interesse hebt en dan regelen wij dit!

Tai Chi Chuan
Shaolin
Shaolin Kong Fu
Shaolin Qi Gong
Tai Chi
Beweging
Mindset
Ontspannning
Voeding

Abonnementen

Locaties (2)

Als ODS-lid starten bij Shaolin Training Euregio?

Meld je vandaag nog aan!