Silverback Sports

Informatie

De ambitie van Silverback Sports Maastricht is om in Maastricht een geheel nieuw concept aan te bieden in de vorm van een in- en outdoor gym waar iedereen terecht kan voor functional fitness, HIIT-training, calisthenics, freestylen, parcours en obstacle trainingen, bootcamps, seniorentrainingen, bedrijfsfitness en het vrije sporten oftewel fitness.

Hierbij staat voorop dat de klant centraal staat; jong en oud fit te laten worden, hun grenzen te laten verleggen, en de workouts leuk en uitdagend maken!

Silverback Sports gaat voor een persoonlijke, efficiënte en uitdagende aanpak waar in gemoedelijke sfeer gewerkt wordt om fit te zijn met als uitgangspunten: uitdaging & plezier, (persoonlijke) begeleiding, flexibiliteit, variatie in trainingen en hulpmiddelen. Dit door middel van:

  • Professionele begeleiding van A tot Z door de trainers.
  • Intensieve en efficiënte workouts
  • Flexibiliteit in trainingsmogelijkheden/wod’s en abonnementsvormen.

ODS bied verschillende abonnementsvormen aan voor Silverback Sport.

Op locatie bij Silverback Sports zijn er eenmalige kosten verbonden aan de aanschaf van de druppel. Deze zijn €17,50, en dit is een borg.

Fitness
Zumba
Spinning
Cardio
Boksen
Bootcamp
Cardio boxing
Yoga
Pilates
Groepslessen
Beweging
Ontspannning

Ambyerstraat Noord 174
6225 EJ Maastricht
06-31990778

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Silverback Sports?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Fitness, Zumba, Spinning, Cardio, Boksen, Bootcamp, Cardio boxing, Yoga, Pilates, Groepslessen