Sport Studio Rosier

Informatie

Bij Sport Studio Rosier aan de Groene Loper in Maastricht vind je een kleinschalige, persoonlijke Sport Studio waar aandacht en kwaliteit in bewegen hoog in het vaandel staan.

Je start met een uitgebreide intake. Hierin worden diverse metingen verricht waaronder hartslag, bloeddruk, gewicht, vetpercentage, taille en heupomtrek. Vervolgens doe je een fittest en een volledige krachtmeting. Al deze data zijn de basis voor jouw sportschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen. 

Rosier werkt met het innovatie EGYM programma. EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Je traint dus snel, effectief en vooral met plezier! Met behulp van de de EGYM app kun jezelf en wij je vorderingen volgen en daar waar nodig aanpassen.

Met de Sport Studio stuurt Rosier op preventie en vitaliteit; voorkomen is beter dan genezen. Start nu en verbete je kwaliteit van leven. 

Fitness
Egym
Beweging

President Rooseveltlaan 170
6224 CW Maastricht
043-3635202

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Sport Studio Rosier ?

Meld je vandaag nog aan!