TWO11 (Hart for her)

Informatie

De gezelligste sportclub van HEERLERHEIDE

Heb jij al eens over TWO11 gehoord? Ga gerust eens kijken, dan heb je het moeilijkste apparaat al gehad: de drempel :)

Sporten in de gezelligste sportclub van HEERLERHEIDE waar men het samen wel volhoud. TWO11 is een kleinschalige sportclub voor vrouwen, waar je persoonlijke aandacht krijgt en lekker jezelf kan zijn tijdens het trainen. Je traint op je eigen niveau, of je nu sportief bent of niet. Eigenaresse Patricia Heiligers heet u van harte welkom!

Bij TWO11 HEERLERHEIDE,

...is het altijd gezellig.

Steeds meer vrouwen kiezen voor de overzichtelijke oefeningen die aansluiten bij wat een ieder kan. In een prettige omgeving je lichaam de aandacht geven die het verdient, zodat je ook figuurlijk lekkerder in je vel zit. Dat kan bij de gezelligste sportclub voor vrouwen in Heerlerheide.

Bij TWO11 voelen vrouwen zich al snel sterker en in balans. Je conditie gaat vooruit, je spieren worden sterker en je zit beter in je vel. Met alleen vrouwen, geen spiegels en respect voor wie je bent. Er ontstaan al snel leuke contacten en er is betrokkenheid bij elkaar. Hun leden geven aan: “De begeleiding en aandacht maken het verschil”, “Zo’n fijne sfeer hier, ik hou het eindelijk eens vol” en “Komen wanneer het mij uitkomt en toch samen sporten met andere vrouwen vind ik heel prettig”.


Fitness
Circuittraining
Alleen dames
Beweging

Ganzeweide 211
6413 GE Heerlen
0627625910

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij TWO11 (Hart for her)?

Meld je vandaag nog aan!