Total Body Reconstruction

Informatie

Welkom bij Total Body Reconstruction

Bij deze gezellige laagdrempelige sportschool kun je terecht voor verschillende trainingen die gericht zijn op kracht en uithoudingsvermogen. Lekker sporten in de buitenlucht met een bootcamp? Of vind je dat boksen, Hiit-fight of Rek en Strek beter bij je passen? Door de verschillende aangeboden differentiaties zijn deze trainingen geschikt voor zowel beginners als gevorderden en wordt gegeven door een professionele trainster die helpt het beste uit jezelf te halen.

De trainingen zijn onder andere:

Springfit: Een leuke gezellige en intensieve training die gericht is op het verbeteren van je conditie en kracht. Door te springen op een trampoline train je je spieren en verbrand je veel calorieën.

Rek en Strek: Dit is een rustige training gericht op het verbeteren van je flexibiliteit en het voorkomen van blessures. Ook deze training is geschikt voor iedereen die leniger wilt worden en een grote bewegingsuitslag (range off motion)wilt krijgen.

HIIT- Fight: Een intensieve intervaltraining waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen en kracht. Door middel van verschillende bokscombinaties afgewisseld met kracht- en cardio oefeningen train je je hele lichaam en verbrand je zelfs in rust nog veel calorieën door. Bij deze training wordt goed gelet op de juiste bokstechniek. Er wordt getraind op zowel handschoenen als op de bokspalen.

Bootcamp: Een training waarbij je in een leuke groep werkt aan je kracht en uithoudingsvermogen. Deze trainingen zijn nooit hetzelfde en vinden zowel buiten als binnen (met slecht weer) plaats. De donderdagen trainen we altijd in het park Steinerbos.

Of je nou net begint met sporten of al jaren ervaring hebt, bij deze sportschool ben je aan het juiste adres. Kom gerust eens langs voor een proefles en maak kennis met deze leuke persoonlijke club.

Wij Bieden het volgende abonnement;

SpringFit, Rek en Strek, HIIT-Fight en Bootcamp

Bootcamp
Hitt Training
Boksen
Circuittraining
Kracht en Cardio
Losse gewichten
Rek en Strek
SpringFit
Groepslessen
Beweging

Kleine Steeg 13
6131 KJ Sittard
06-45713982

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Total Body Reconstruction?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Bootcamp, Hitt Training, Boksen, Circuittraining, Kracht en Cardio, Losse gewichten, Rek en Strek, SpringFit, Groepslessen