Workout Geleen

Informatie

Bij Workout Geleen kunt u terecht voor diverse groepslessen. Naast groepslessen kunt u bij ons ook terecht voor te fitnessen. Wij beschikken over een fitnessruimte van ruim 325 vierkante meter. Wij maken gebruik van Technogym apparatuur voor kracht-, en functionele training en we hebben Cybex apparatuur voor cardio trainingen. Ook bieden wij begeleiding aan in de vorm van voedingschema’s, meten & wegen, begeleiding met oefeningen en trainingsschema’s.

Wat is Jump?

Jump! is een intervaltraining, van 30 minuten, waarbij je verschillende springbewegingen maakt op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines met een hoge funfactor. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam.

Effectieve calorieverbranding

Tijdens de Jump! zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Daardoor verbrand je véél calorieën.

Efficiënte training

Jump! is een efficiënte training voor buik, benen, billen en maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen.

Geschikt voor iedereen

Geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of fysieke prestaties!

Sprongen en technieken zijn gemakkelijk aan te leren en door de vering is het nog eens weinig belastbaar voor je gewrichten.

Goed voor je gezondheid

Bevordert onder andere de stofwisseling, conditie van het hart, en bloedsomloop. Tijdens de Jump! komen endorfines vrij. Een stofje dat je gelukkig maakt, dus ideaal tegen stress! 

Deze training zit in het standaard abonnement.


NIEUW: 
Kidslessen: voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: bootcamp, hiphop, jump
Dit is een abonnement wat na 3 maanden maandelijks opzegbaar is (dus geen jaarcontract).
Fitness
Gymnastiek
Groepslessen
Beweging

Parallelweg 58
6161 SM Geleen

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Workout Geleen?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Fitness, Gymnastiek, Groepslessen