Zwembad de Roerdomp ( Roermond)

Informatie

AL JARENLANG IS ZWEMBAD DE ROERDOMP EEN BEKEND BEGRIP IN ROERMOND EN OMGEVING. HET IS DÉ VERTROUWDE ONTMOETINGSPLEK VOOR IEDEREEN DIE VAN ZWEMMEN HOUDT.

De Roerdomp heeft een rijk aanbod aan faciliteiten. De binnenbaden zijn van alle gemakken voorzien, zoals een bubbelbad, glijbaan, stroomversnelling, een aparte peuterhoek met miniglijbaan en een horecagelegenheid. In het zomerseizoen is er volop gelegenheid om te zwemmen en ontspannen in de buitenlucht, met onder meer een golfslagbad, een royale ligweide, een familieglijbaan en een groot klim- en klauterschip voor kinderen die van avontuur houden.

En weet u wat nou het leuke is? Veel van die kinderen hebben in onze zwemlessen hun koudwatervrees overwonnen en hun zwemdiploma behaald! Zwembad de Roerdomp draagt daarmee bij aan eindeloos en onbezorgd zwemplezier voor iedereen. Naast alle zwemlessen en voorzieningen die De Roerdomp te bieden heeft, is er in het zwembad ook altijd iets te doen. Zwemmen en actief bezig zijn in het water is namelijk niet alleen heel leuk, maar past ook perfect in een gezonde levensstijl. Lees meer over het zwembad 

Locaties (0)