Fivit bij Fibrant – online editie

15 januari 2021
15 januari 2021

Fivit bij Fibrant – online editie

Vraag van Fibrant
Hoe kunnen we in de coronatijd het Fivit vitaliteitsprogramma van Fibrant een impuls geven en doorgang laten vinden?
Maak het programma laagdrempelig, leerzaam en plezierig. Het moet ook een moment worden waarop collega’s elkaar weer ‘ontmoeten’.

Oplossing
Samen met Fibrant hebben we een gevarieerd online programma opgesteld. Duur van het programma was 4 weken en er was keuze uit diverse workshops: Live cooking ontbijt en lunch, Werkdruk en mindfulness, Healthy fit lunch break, Yoga at your desk, Groeimindset, Pilates, Voedingsquiz, Stretch and relax, Vitaliteitsquiz en een Bootcamp. Aangezien een deel van de Fibrant medewerkers in ploegen werkt, zijn de tijdstippen zo gekozen dat zowel dag- als nachtdiensten konden deelnemen. ODS regelde de workshops op het gebied van mindset, voeding, ontspanning en beweging. 

Resultaten
Een belangrijk punt is de timing van de activiteiten. Dat bepaalt voor een groot deel het aantal deelnemers. De deelnemers waren enthousiast. Dat blijkt uit de reacties in de enquête.

De workshopleider werd gewaardeerd met 4,4 sterren van de 5.  

Op de vraag ‘zou je deze activiteit aanraden’ kregen we 3,9 sterren van de 5.  

 

“In tijden waarin persoonlijk contact niet mogelijk was, gaven de sessies onze mensen een energieboost. Medewerkers konden even uit hun dagelijkse werk stappen en samen met collega’s op een laagdrempelige manier aan hun vitaliteit werken. Een waardevolle aanvulling op ons reguliere FiViT programma.”

Dave Beijer
Fibrant – Director People & Culture

Download de projectsheet

of bel voor meer info 046 410 6236