Body & Soul Circle by Aonsjail

Informatie

Loop je ‘ergens’ tegenaan maar krijg je de vinger er niet goed opgelegd? Maak kennis met Body & Soul Circle by Aonsjail.

Body & Soul Circle by Aonsjail creëert helderheid in je veranderwens of hulpvraag en helpt je op weg met het zetten van die eerste belangrijke stappen. Ze bespreekt wat ze voor je kan betekenen en kijkt naar het best passende traject waarmee ze jou weer op weg helpt naar je vrije leven in moeiteloze flow! 

Ze bekijkt niet alleen je intentie of probleem maar ook jou als persoon binnen je omgeving (familie, werk, sociale leven en maatschappij), alles is een geheel en krijgt aandacht, ook dat is holisme.

Body & Soul Circle by Aonsjail biedt verschillende trajecten en pakketten aan voor:

- Therapie & coaching: holistische therapie en beeldende vaktherapie
- Lichaamsgerichte trajecten: Artfulness en Bodyfulness
- Feminine embodiment trajecte: Moon Spirit Circle
- Behandelingen: Reiki en klankschaalmassage

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Het kennismakingsgesprek evenals sommige trajecten kunnen face-to-face of online, en er zijn opties voor Engelstaligen.

Voor interesse in een Holistisch coaching-/ therapietraject, Beeldende therapie of Meditatief boetseren kun je contact met info@ODS-Vitaal.nl opnemen. 

De volgende abonnementen worden aangeboden;

Bodyfulness traject van 7 weken, voor mannen & vrouwen die meer in verbinding willen staan met hun lichaam en zo beter in staat zijn voor zichzelf te kunnen zorgen.

Moon Spirit Circle traject van 8 weken, voor vrouwen die meer willen leven volgens hun cyclische natuur met focus op de menstruatie en vrouwelijke essentie.

Op het gebeid van Holistische therapie en Coaching bekijkt Body & Soul Circle by Aonsjail fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel naar wat er speelt in jouw leven. Er worden verschillende methoden gebruik, zoals bijvoorbeeld familie-opstellingen, EFT, chakra & aurahealing, fascia release, bodyfulness, Reiki en edelstenen. Je voelt je weer goed in je vel, in balans en in harmonie.

De volgende abonnementen worden aangeboden;

Gronden; 4 sessies van 1.5 uur binnen 3 maanden Holistische therapie 

Zaaien; 8 sessies van 1.5 uur binnen 6 maanden Holistische therapie 

Bloeien; 12 sessies van 1.5 uur binnen 10 maanden Holistische therapie 

Oogsten; 18 sessies van 1.5 uur en 6 online of telefonische coaching calls van 30 min. binnen 1 jaar te gebruiken Holistische therapie 


Mindfulness
Lifestylecoach
Coaching Mindset
Persoonlijke ontwikkeling
Leefstijlcoaching
Coaching
Alleen dames
Mindset
Ontspannning
Beweging

Hoofdstraat 65
6281 BC Mechelen
0641826081

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Body & Soul Circle by Aonsjail?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Mindfulness, Lifestylecoach, Coaching Mindset, Persoonlijke ontwikkeling, Leefstijlcoaching, Coaching, Alleen dames