Fit2Perform

Informatie

Fit2Perform is meer dan alleen een naam; Het staat voor de aandacht die Fit2Perform elke klant biedt, aangepast aan hun specifieke behoeften en persoonlijke doelen.

Bij Fit2Perform is iedereen welkom, ongeacht leeftijd of ervaring met sporten. Elk individu heeft zijn eigen verhaal en verlangens om aan te werken, en Fit2Perform is er om te ondersteunen en te motiveren.

Bij Fit2Perform worden alle trainingen specifiek afgestemd op jou en jouw doelen.

Geen standaardprogramma’s, maar een aanpak die op maat is gemaakt voor jouw behoeften. Of je nu werkt aan kracht, flexibiliteit, gewichtsverlies of een andere doelstelling, Fit2Perform is er om je te begeleiden en te motiveren op elke stap van de weg.

Kortom, bij Fit2Perform draait het om jou en jouw succes. Fit2Perform is hier om je te ondersteunen, uit te dagen en te inspireren op weg naar een gezondere en gelukkigere levensstijl.

De diensten Fit2Perform aanbied omvatten 1-op-1 trainingen, duo personal training, small group training en voedingsadvies.

Het Premium Pakket bevat 4 keer een small group training en 1 per week een 1 op 1 training. 

Personal Trainer
Semi Personal Training
Small Group Training
Skill Small Group Training
Beweging

Hoofdstraat 33
6436 CB Amstenrade

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Fit2Perform?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Personal Trainer, Semi Personal Training, Small Group Training , Skill Small Group Training