Fit-In

Informatie

Op een gezonde manier afslanken met Fit-In in Gulpen en Maastricht

 • Unieke infrarood warmtecabines. Je verliest gewicht waar jij dat wilt.
 • Voor vrouwen én mannen
 • Gratis parkeren
 • Verzekerd van resultaat. Je krijgt een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie.
 • Een betere vetverbranding
 • Minder pijnlijke spieren en gewrichten
 • Gunstig voor hart en bloedvaten
 • Gunstig voor mensen met reuma
 • Stimulans voor de stofwisseling
 • Betere afvoer van afvalstoffen
 • Vermindering van cellulitis
 • Snellere genezing van huidletsels

De vier stappen van de Fit-In methode

1. Figuuranalyse

Je allereerste bezoek aan Fit-In staat in het teken van je figuuranalyse met een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Op basis van je figuuranalyse en je doelstellingen stelt Fit-In met professionele coaches een individueel programma voor je op, rekening houdend met je leeftijd, metabolisme, conditie, … en jouw specifieke wensen. Dat omvat een oefenprogramma op maat in de infraroodcabines, en een aanpassing aan je eetgewoontes. Uiteraard wordt je voortgang erg nauwgezet gevolgd en wordt je trainingsschema aangepast zodra je vooruitgang boekt.

Afslanken doe je bij Fit-In niet alleen. Er staat een team van diëtisten en fysiotherapeuten klaar om je te begeleiden. Samen zorgen zij ervoor dat jij je ideale gewicht bereikt!

2. Beweging

Vet verbranden en spieren versterken doe je via oefeningen. Elke sessie staat dus in het teken van een halfuurtje werken onder begeleiding van een bewegingscoach. Zo verbrand je heel wat calorieën per oefenbeurt, en verlies je erg snel centimeters. Uiteraard krijg je een aangepast programma op maat van je lichaam en je doelstellingen.

De infraroodcabines zijn de hoeksteen van het Fit-In bewegingsprogramma. De stralen dringen door tot in de vetlaag onder de huid en zorgen voor een betere stofwisseling zodat je lichaam afvalstoffen sneller afvoert. Ook je bloedsomloop verbetert en je spieren worden veel elastischer waardoor je veel minder kans hebt op spierpijnen of letsels. Cellulite verbetert aanzienlijk: je huid wordt onder de infraroodstralen weer mooier, strakker én gezonder.

3. Voedingsadvies

Om snel en blijvend kilo’s te verliezen, moet je bewegen combineren met gezond eten. Pas op: je moet niet op dieet. Maar een gezond eetschema is wél belangrijk. De Fit-In voedingsdeskundige overloopt met jou je eetgewoontes en stelt je een alternatief schema voor. Om je te helpen, krijg je een dagboek mee waarin je dat eetpatroon documenteert. Er wordt ook gebruik gemaakt van de Tanita, een professionele weegschaal die naast je gewicht ook je vetpercentage, spiermassa en visceraal vet meet. Met die tools kunnen wij je vooruitgang goed opvolgen en de precieze oorzaken van je extra kilo’s aanpakken.

4. Professionele begeleiding

Je lichaam is bij Fit-In in goede handen. Je bewegingscoach en je voedingsadviseur zijn echte professionals die je kuur van nabij opvolgen. Ze staan altijd klaar met advies.

Bijna net zo belangrijk als hun professionele hulp bij het uitvoeren van de oefeningen, is de morele steun die je van je coaches krijgt. Zij staan samen met jou te juichen bij elke nieuwe centimeter en elke halve kilo die je overwonnen hebt. Ze motiveren je om vol te houden en zorgen voor een leuke sfeer tijdens de sessies, zodat je altijd graag komt bewegen.

Coaching Voeding
Trainen in warmtecabine
Afslanken
Voeding
Beweging

Abonnementen

Locaties (2)

Als ODS-lid starten bij Fit-In?

Meld je vandaag nog aan!