Fysiotherapie Eurelings

Informatie

Wil je onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut aan je gezondheid werken? Dan is fysiofitness bij Fysiotherapie Eurelings wellicht geschikt voor jou!

Fysiofitness is uitermate geschikt voor mensen die aan hun conditie, spierkracht of gezondheid willen werken, onder toeziend oog van een zorgprofessional. Voordat je deel kunt nemen aan de fysiofitness vindt er eerst een intake plaats bij een van de fysiotherapeuten. De intake bestaat uit een kort vraaggesprek. Hierin komen eventuele lichamelijke beperkingen aan de orde en bespreek je met de therapeut wat jouw individuele doelen zijn. Het tweede gedeelte van de intake bestaat uit een praktisch gedeelte. De fitnessapparatuur wordt ingesteld en je krijgt een korte uitleg over de apparaten en de oefeningen. Na de intake kun je je inschrijven voor één of meerdere fitnessgroepen.

De fitnesslessen bij Fysiotherapie Eurelings duren een uur en bestaan uit een warming-up, een individueel oefenprogramma en een cooling-down. Gedurende het uur voer je diverse oefeningen uit. Hierbij kun je denken aan fietsen, roeien en lopen of rennen, maar ook aan arm-, been-, en buikspieroefeningen. Het doel is dat je plezier ervaart in bewegen! De therapeuten zorgen ervoor dat dit op een verantwoorde manier gebeurt. Zij letten op je houding, of je de oefeningen correct uitvoert, zij passen de intensiteit van de oefeningen aan indien dit nodig is, en zij houden rekening met eventuele lichamelijke beperkingen.

Bij de fysiofitness train je op afspraak (geen vrije inloop), train je in een groep samen met andere mensen, maar volg je wel je eigen individuele trainingsprogramma. Een fysiofitnessgroep bestaat uit maximaal twaalf personen. Er wordt hard getraind, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en een praatje. Het trainen in groepsverband geeft veel mensen de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ waardoor ze trouw wekelijks komen sporten. Het doel is om in een vaste groep te sporten. Mocht je echter een keer op je vaste tijdstip verhinderd zijn, dan kun je altijd de les inhalen op een ander tijdstip. Momenteel zijn er diverse fitnessgroepen, zowel in de ochtend, middag als avond.

Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@eurelingsfysiotherapie.nl of telefonisch via 045-5778608. Liever een persoonlijke kennismaking? Je bent altijd welkom in de praktijk!


Fitness
Beweging

Klein-Haasdal 4
6333 AK Schimmert
045-5778608

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Fysiotherapie Eurelings?

Meld je vandaag nog aan!