TEN the lifestyle company

Informatie

TEN The Lifestyle Company

Persoonlijk en vertrouwd staan bij TEN hoog in het vaandel. TEN wil graag weten wat je gezondheids-/ leefstijldoelen zijn en hoe ze jou daar het beste bij kunnen helpen. Dit doen ze door middel van een persoonlijke intake en een health check. Samen met deskundige professionals ga je aan de slag en werk je aan jouw gezondheidsdoelen. Dit doet TEN niet op een standaard manier. TEN gelooft namelijk niet in 1 oplossing voor iedereen. Ieder lid krijgt een plan op maat, met intensieve persoonlijke begeleiding tijdens het sporten.

Daarnaast heeft TEN diverse specialismen in huis waarmee ze jou kunnen begeleiden op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Premium abonnement:

  •  Onbeperkt fitnessen op onze digitale E-gym en Smartflex apparatuur.
  •  Persoonlijk succesplan
  •  Persoonlijke member app waarin je je metingen, progressie en trainingsplan kunt inzien.
  •  Onbeperkte groepslessen in onze diverse groepsles concepten: Flow, 10X, the Court en outdoor lessen.
  •  Tennis, vrij tennissen (op reservering)
  •  TRX.

In Shape abonnement:

Kijk hier op de site van TEN voor alle informatie over het in Shape abonnement: https://www.tenmeerssen.nl/afvallen/in-shape/


TEN UNDER CONSTRUCTION!

TEN is flink aan het verbouwen omdat ze dit najaar 4 gloednieuwe sportconcepten lanceren! Meer weten over de verbouwing en de nieuwe sportconcepten? Kijk op de website van TEN The Lifestyle Company


TEN is:

“Persoonlijk en vertrouwd”

Binnen TEN is ieder individu een persoon. Een gewaardeerd persoon, die niet alleen bekend is bij de werknemers van TEN maar ook tijdens ieder bezoek aan TEN gehoord is, begeleid wordt en telkens weer in een vertrouwde omgeving terecht komt. Kortom de individuele behoefte van de persoon staat centraal in TENs aanpak. Een grondige behoefte analyse gaat dan ook ten grondslag aan het vormgeven van een gepersonaliseerd succes plan. “Hospitality” is van fundamenteel belang in de bedrijfsvoering van TEN.

“Veilig & Efficiënt”

TEN the lifestyle company werkt met uiterst innovatieve trainingsmethoden. Welke volautomatisch werken, je zelf niks in hoeft te stellen en de apparatuur zelf aangeeft wanneer je traint, rust hebt en moet wisselen van apparaat. Je wordt volledig “ontzorgt”, je traint altijd op je eigen niveau en je traint ten alle tijden veilig en efficiënt doordat de apparatuur volledig is ingesteld op jouw lichaamsverhoudingen, fysieke mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast duurt een training bij TEN echt maximaal een uur, waardoor je ook nog eens heel efficiënt bezig bent.

“Resultaatgericht”

TEN is van mening dat enkel een multidisciplinaire aanpak hedendaagse gezondheidsproblemen als burn outs, stress, obesitas, diabetes, depressies, mobiliteitsproblemen, etc. kan aanpakken. Vandaar dat ze een totaal aanbod hebben op het gebied van gezondheid en welzijn, zodat ze een gezondheidshulpvraag multidisciplinair kunnen aanpakken en ten alle tijden resultaatgericht te werk gaan. 

Daarnaast is alle apparatuur volledig digitaal en houdt ze alle trainingsresultaten van je bij. Door de structurele tussentijdse metingen wordt je training voortdurend aangepast aan jouw niveau waardoor je iedere training een optimale inspanning levert en je op een verantwoorde wijze progressie boekt.

Missie:

TEN gelooft dat ieder mens veerkracht en eigen regie heeft. De mate waarin je hier bewust van bent is de basis voor een gezond, gelukkig en betekenisvol leven. TEN draagt bij aan het vermogen van de mens om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan.

Visie:

TEN streeft ernaar dat iedereen zich een TIEN voelt! En daarmee een leven lang een zinvol leven ervaart. Om dit te behalen hanteert TEN een aantal kernwaarden. Kernwaarden waar TEN voor staat, die TEN verbindt met haar leden en die voorzien in de fundamentele behoefte naar een leven lang vitaliteit.


Bij het starten van een abonnement bij TEN worden op locatie €76 starterskosten gehanteerd. Deze kosten zijn voor het bandje waarmee je inlogt op de e-gym en starterskosten voor het instellen van bijvoorbeeld body meetingen. 
 
Fitness
TRX
Personal Trainer
Groepslessen
Beweging

Molenveldweg 18
6231 RX Meerssen
0433644554

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij TEN the lifestyle company?

Meld je vandaag nog aan!