Il Fiore Healthcenters

Informatie

U kunt met een premium lidmaatschap bij alle locaties van il fiore healthcenters sporten!

Met een premium lidmaatschap kan je onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte, onbeperkt deelnemen aan de beschikbare groepslessen (m.u.v. Maastricht Mariaberg) en kan je gebruik maken van de sauna. 

De clubs Il Fiore Healthcenters Ceramique en Geusselt zijn platinum clubs. Wanneer hier een abonnement wordt afgesloten is dit een abonnement inclusief koffie & thee en groepslessen, maar excl. parkeren. Met dit abonnement mag je op alle vestigingen van Il Fiore Healthcenters sporten.

Woon je niet in de buurt van Maastricht? Dan is het classic lidmaatschap misschien iets voor jou. Hiermee kun je op alle clubs sporten. Met een classic abonnement kun je ook onbeperkt deelnemen aan alle beschikbare live en virtuele groepslessen. Op onze club in Herten hebben we ook nog een abonnement waarbij je ook gebruik kunt maken van onze eGym circle. Dit is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen waarbij je fit en vitaal wordt in slechts twee keer 30 minuten per week!

Je ontvangt een clubkey als toegang tot de club waarmee je ook nog eens leuke kortingen krijgt bij verschillende aangesloten winkels etc. in de buurt. Vraag naar de voorwaarden bij de medewerkers van deze club of zie de veelgestelde vragen op de website van il fiore healthcenters, https://www.ifhc.nl/veelgestelde-vragen/

LET OP: de contributie via ODS is een maandtarief. Het tarief van de sportschool is gebaseerd op 4 weken.
Eenmalige administratiekosten, ter plekke te betalen: €25.00Fitness
Online - Beweging
Groepslessen
Fitness PLUS
Beweging

Abonnementen

Locaties (7)

Als ODS-lid starten bij Il Fiore Healthcenters?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Fitness, Online - Beweging, Groepslessen, Fitness PLUS