Vouershof

Informatie

ADULT

Het sportprogramma dat perfect past bij jouw persoonlijke doelstellingen. De begeleiding wordt gestart met 3 sport intakes bij een van de coaches. Met dit sportprogramma kun je gebruik maken van meer dan 70 groepslessen, racketsport, (functionele) fitness en de wellness. Je persoonlijke sportprogramma en de kwalitatieve begeleiding helpen je aan je beoogde sportresultaat.

Adult resultaat garantie

Naar het persoonlijke programma train je op het beste en meest efficiënte trainingssysteem: het Technogym BIO Circuit. Om voor extra resultaat te zorgen krijg je begeleiding van de lifestyle coach die je helpt met het vinden van balans in je voedingspatroon. Voorwaarde is dat je minimaal 2x per week komt sporten. Indien je binnen 3 maanden niet tevreden bent, kun je gebruik maken van de niet goed - geld terug garantie.

DUO

Samen sporten in leuker. Raak gemotiveerd met je partner. Streef samen naar maximaal resultaat en werk aan jullie doelstellingen. Met dit programma sporten jullie onder begeleiding van een van de fitness coaches en werken jullie samen aan een betere gezondheid. Dit abonnement is voor 2 volwassenen binnen 1 gezin. Abonnementsprijs is per persoon.

Young Adult (12 t/m 24 jaar)

Sporten is belangrijk voor jou als student of als young professional. Ze helpen jou op weg naar de betere versie van jezelf zodat je optimaal kunt presteren op je werk of studie. Tijdens dit programma wordt een persoonlijk sportschema op maat gemaakt en train je onder begeleiding van de coaches.

Junior upgrade (gezinslid tot 17 jaar)

Deze upgrade is ideaal voor ouders of gezinnen met jonge kinderen van 0 t/m 17 jaar. Met deze upgrade laat je je kind(eren) spelen in de Kidzzclub terwijl u zelf sport. Naast de Kidzzclub biedt de junior upgrade toegang tot de kinder groepslessen. De junior upgrade is mogelijk indien je zelf lid bent van Vouershof.

Bijkomende kosten, te voldoen bij Vouershof:

Starterspakket € 59,= eenmalig:

Inhoud: clubkey, slot, handdoek, sporttas, lanyard en 3 begeleidingen.

Tennis
Squash
Fitness
Wellness
Fitness PLUS
Biocircuit
Lifestylecoach
Yoga
Afslanken
Groepslessen
Beweging
Ontspannning
Voeding

Vouershof 3
6161 DB Geleen
046-4753048

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Vouershof?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Tennis, Squash, Fitness, Wellness, Fitness PLUS, Biocircuit, Lifestylecoach, Yoga, Afslanken, Groepslessen