Vouershof

Informatie

Adult

Het sportprogramma dat perfect past bij jouw persoonlijke doelstellingen. De begeleiding wordt gestart met twee sport afspraken bij een van de coaches. Met dit sportprogramma kun je gebruik maken van meer dan 85 groepslessen, racketsport, (functionele) fitness, het zwembad en de wellness. Je persoonlijke sportprogramma en de kwalitatieve begeleiding helpen je aan je beoogde sportresultaat. Daarnaast train je op het beste en meest efficiënte trainingssysteem: het Technogym BIO Circuit. Tot slot krijg je om voor extra resultaat te zorgen begeleiding van de lifestyle coach die je helpt met het vinden van balans in je voedingspatroon.

DUO

Samen sporten is leuker. Raak gemotiveerd met je partner. Streef samen naar maximaal resultaat en werk aan jullie doelstellingen. Met dit programma sporten jullie onder begeleiding van een van de fitness coaches en werken jullie samen aan een betere gezondheid. Dit abonnement is voor 2 volwassenen binnen 1 gezin. Abonnementsprijs is per persoon.

Young Adult (12 t/m 24 jaar)

Sporten is belangrijk voor jou als student of als young professional. Het helpt jou op weg naar de betere versie van jezelf zodat je optimaal kunt presteren op je werk of studie. Tijdens dit programma wordt een persoonlijk sportschema op maat gemaakt en train je onder begeleiding van de coaches.

Bijkomende kosten, te voldoen bij Vouershof:

Starterspakket € 59,= eenmalig:

Inhoud: vaste bijdrage, clubkey en slot.

Tennis
Squash
Fitness
Wellness
Fitness PLUS
Biocircuit
Lifestylecoach
Yoga
Afslanken
Groepslessen
Padel
Beweging
Ontspannning
Voeding

Vouershof 3
6161 DB Geleen
046-4753048

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Vouershof?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Tennis, Squash, Fitness, Wellness, Fitness PLUS, Biocircuit, Lifestylecoach, Yoga, Afslanken, Groepslessen, Padel