Mind Walk Vitaal

Informatie

Wil jij ook graag fris opstaan, je energieniveau verhogen en vrolijk richting je werk gaan? Ontdek dan het programma van vitaliteit met Mind Walk Vitaal in de handige app! 

Deze verfrissende combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechnieken brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest. Voel de stress van je afglijden terwijl je jezelf onderdompelt in de rustgevende omgeving van de natuur. Met elke stap versterk je niet alleen je spieren, maar ook je mentale veerkracht. Mind Walk geeft je de tools om in het moment te leven, je energie te verhogen en je algehele welzijn te verbeteren. Ontdek de kracht van beweging, mindfulness en natuurlijke verbinding en laat jezelf stralen van vitaliteit!

We nemen je graag mee in de 8-weekse training bestaande uit meditatieve wandelingen met invloeden uit yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie. Door middel van een handige app is deze training en haar handige tools op je smartphone altijd en overal beschikbaar. Jij kiest wanneer je tijd maakt voor jezelf en in welke omgeving je dit doet. Je krijgt een jaar lang toegang tot de Mind Walk Vitaal app met al haar fijne en handige oefeningen.

Wij Bieden het volgende abonnement;

8-weekse training (bestaande uit meditatieve wandelingen met invloeden uit yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie) 

De app is geldig voor 12 maanden en stopt automatisch na deze periode

Ademtherapie
Breathwork
Mindfulness
Online - Mindset
Online - Beweging
Online - Ontspanning
Wandelen
Yoga
Yogatherapie
Meditatie
Mindset
Beweging
Ontspannning06-42118924

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Mind Walk Vitaal ?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorie├źn Ademtherapie, Breathwork , Mindfulness, Online - Mindset, Online - Beweging, Online - Ontspanning, Wandelen, Yoga, Yogatherapie, Meditatie