ODS Borstcrawltraining

Informatie

Perfectioneer je borstcrawl

Door de positieve reacties en het enthousiasme van de deelnemers, gaan we de zwemtraining, gericht op het verbeteren van de zwemtechniek voor borstcrawl, weer aanbieden. Deze keer kun je kiezen uit twee niveaus: Beginner en Gevorderd. De zwemtraining vindt plaats in het Geusseltbad te Maastricht. 

Tijdens de training ga je aan de slag onder leiding van een gecertificeerde instructeur. Je krijgt van hem oefeningen en trainingsschema's. Dus je gaat, naast de training, ook nog zelf aan de slag. (Een ODS zwemabonnement kan daarvoor handig zijn!) De training is in groepsverband met individuele aandacht voor jou! Naast het verbeteren van de borstcrawltechniek zorgt de training er ook voor dat je energiek aan je werkdag begint want we starten om 7.00 uur.

  • De zwemtraining is 1x per week in de ochtend van 7.00 tot 8.00 voorafgaand aan reguliere kantooruren.
  • ODS heeft een eigen ODS-baan in het bad afgehuurd. Je hebt dus de ruimte!
  • Gevorderden: Start woensdag ochtend 17, 24 April, 1, 8, 15, 22, 29 Mei, 5, 12, 19, 26 Juni en 3 Juli
  • Beginners: Start woensdag ochtend17, 24 April, 1, 8, 15, 22, 29 Mei, 5, 12, 19, 26 Juni en 3 Juli
  • De groepen gaan van start bij minimaal 6 deelnemers. 
  • Het programma bestaat uit 12 trainingen, 3 maanden
  • De kosten zijn € 49,- per maand.

Note: Bij interesse voor een eigen bedrijfsgroep, eventueel op een andere zwemlocatie (minimaal 6 deelnemers) kunt u contact opnemen met info@ods-vitaal.nl

Beginners borstcrawlcursus (op woensdag van 07:00 tot 08:00 uur): Nieuwe groep, minimaal 6 deelnemers. Start januari 2024
Ben jij al blij als je de overkant van het bad haalt als je een baan borstcrawl probeert? Dan is deze cursus iets voor jou! In een 12 weken beginners borstcrawl cursus gaan we aan de slag met de beginselen van de borstcrawl: Hoe haal ik adem tijdens de borstcrawl? Waar moet ik opletten als ik de slag maak? Onder leiding van een gecertificeerde coach worden jou de belangrijkste facetten van de borstcrawl aangeleerd!

Instapniveau: 0m - 100m non-stop borstcrawl kunnen zwemmen.

Gevorderden borstcrawlcursus (op woensdag van 07:00 tot 08:00 uur): Nieuwe groep, minimaal 6 deelnemers. Start januari 2024
Heb jij de borstcrawl al onder de knie, maar kan jij jezelf nog verbeteren door technisch beter te gaan zwemmen? Dan past de gevorderde cursus beter bij jou. In deze cursus doorlopen wij alle onderdelen van de slag. Van ligging, tot insteek en van doorhaal tot ademhaling. Alle technische aspecten van de slag komen aan bod! Deze cursus is vooral gericht op het technische aspect (en waarom je bepaalde dingen doet) van de slag en is minder gericht op meters maken tijdens de les.  

Instapniveau: Minimaal 150m non-stop borstcrawl kunnen zwemmen. 

Het ODS Zwemabonnement maakt het compleet
Na de cursus krijgt elke deelnemer een oefening mee om individueel te oefenen. Een ODS zwemabonnement kan dus een handige aanvulling zijn op de zwemtraining. Het ODS zwemabonnement kost € 8,50 per maand. Je kunt dan onbeperkt zwemmen in 17 Limburgse zwembaden.

Zwemmen
Beweging

Discusworp 4
6225 XP Maastricht

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij ODS Borstcrawltraining?

Meld je vandaag nog aan!