The Body Factory

Informatie

Afslankstudio The BodyFactory in hartje Voerendaal is speciaal voor vrouwen waar je kunt afslanken, maar ook kunt werken aan je gezondheid. Bewegen, voeding en ontspanning staan bij hen centraal.

Je sport in een fijne omgeving waar je continue begeleiding krijgt door bewegingsinstructrices en voedingsconsulenten.

BIOCIRCUIT:

Biedt een training op maat waarmee je je gezondheidsdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde Biodrive-technologie. Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te achten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je spieren maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

TFM (themo fysische methode):

Het afslankprogramma bestaat uit het uitvoeren van doelgerichte oefeningen in infraroodcabines. Hierbij wordt het accent gelegd op de buik, de bene, de billen of het hele lichaam. Het programma dat je volgt is afgestemd op je gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren waardoor de afbraak van vetreserves wordt geactiveerd. Er zijn 5 verschillende intensiteit niveau's waarmee je training telkens een uitdaging blijft. Je voert de oefeningen liggend uit, waardoor je rug en gewrichten worden ontlast. Dit maakt het sporten in de afslankcabines geschikt voor alle leeftijden.

Fitness
Fitness PLUS
Afslanken
Beweging
Voeding

Spekhouwerstraat 1
6367 TS Voerendaal
045-5752831

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij The Body Factory?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorie├źn Fitness, Fitness PLUS, Afslanken