Sportschool Luc Smeets

Informatie

Sportschool Luc Smeets biedt je een diversiteit aan sportvormen aan, zowel in groepsvorm als individueel. Met name het virtuele spinnen is een echte aanrader! Door de verschillende vormen van sportaanbod, een open blik naar iedereen en een vriendelijke ontspannen sfeer mag iedereen zich welkom voelen. Je kunt onder begeleiding of individueel gebruik maken van cardioapparatuur, krachtapparatuur en vrije gewichten. In de groepsruimte worden verschillende soort lessen aangeboden in groepsvorm zoals: Combifit, Zumba, Bodypower, Bodysanity en Abcore training. Deze lessen worden gegeven onder begeleiding van een groepsinstructeur. Om even te ontspannen tijdens of na het sporten, kun je onder het genot van een drankje, plaatsnemen in de bar samen met je sportvrienden. Tevens kun je gratis gebruik maken van de kleedruimtes en douches. Lockers zijn aanwezig om je spullen veilig in op te bergen.

NIEUW PER 01-01-2020:
Small Group training:
In groepjes van maximaal 4 personen wordt onder begeleiding 2x per week op afspraak getraind.


Bodypower

Bodypower is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten.
De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen.
Bodypower is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.

Bodypower is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen; effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Bodypower binnen handbereik.
Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale work-out. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Fitness
Groepslessen
Beweging

Maastrichterstraat 28
6444 GG Brunssum
045-8517372

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Sportschool Luc Smeets?

Meld je vandaag nog aan!