The Padellers

Informatie

Via ODS Vitaal kun je bij the Padellers twee verschillende 3-maanden abonnementen afsluiten. 

  • Het 3 maanden daluren abonnement is geldig voor 1x per week, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 u en 16.00 u. 
  • Het 3 maanden piekuren abonnement is geldig voor 1x per week, van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 u en 22.00 u en in het weekend van 8.00 tot 21.00 uur.

Heb je interesse in een abonnement, geef dan aan ons door welk uur en welke dag jij wilt gaan padellen. Hou daarbij rekening met de dal- en piekuren. Mail ons je uur, dag, naam en telefoonnummer. 1 persoon heeft het ODS-Vitaal abonnement, doet de boeking en kan 3 vrienden zonder abonnement meenemen! 

Wanneer wij een groep van 4 personen op hetzelfde tijdstip hebben, reserveren wij voor jullie een baan en start je 3 maanden abonnement. 

De baanhuur is exclusief racket en ballen, deze zijn ter plekke te huur.

Wil je niet wachten tot er een groepje vol is, dan kun je ons Flexabonnement The Padellers aanschaffen. Bij dit abonnement ontvang je 10% korting op de baanhuur tijdens daluren wanneer je met de unieke ODS code reserveert. Je ontvangt van ons een ODS-Vitaal pasje ter identificatie.


Padel
Beweging

Abonnementen

Locaties (3)

Als ODS-lid starten bij The Padellers?

Meld je vandaag nog aan!