Yogaplace

Informatie

Yogaplace is er voor iedereen


Yogaplace biedt een warme community waar iedereen welkom is, ongeacht het doel. Wij bieden een breed scala aan yogalessen in Limburg, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Yoga is een toegankelijke levensstijl die fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten be├»nvloedt. Het gaat verder dan alleen oefeningen op de mat. Bij Yogaplace respecteer je je eigen grenzen en ontdek je belemmerende houdingen en overtuigingen. Onze yogadocenten zijn hoogopgeleid en Registered Yoga Teachers (RYT) en begeleiden je met zorg en aandacht bij elke oefening, zodat je je comfortabel en veilig voelt. Bij Yogaplace kun je zowel in de studio als online terecht voor diverse yogastijlen, waaronder Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Easyflow, Yin Yoga en Yoga Nidra. Yogaplace is een erkend opleidingscentrum voor o.a. de ashtanga based docentenopleiding. We organiseren ook workshops, cursussen en retreats. Daarnaast groeit ons aanbod in 1-op-1 begeleide sessies, zoals yogatherapie en full journey sessies.

Yogaplace is jouw fijne plek voor persoonlijke transformatie.

Mogelijkheden ODS & Yogaplace
Ga je voor Yoga bij Yogaplace, dan heb je via ODS de keuze uit een abonnement voor 1 keer per week, 2 keer per week, of onbeperkt. Het abonnement is 6 maanden geldig en wordt automatisch verlengd waarna het per maand opzegbaar is.

Je kunt met een ODS membership lessen volgen op de locaties Sittard & Urmond en maakt je gebruik van de volgende services:

  • Professionele yogalessen door RYT docent
  • Keuze uit twee locaties
  • Lounge ruimte waar altijd een kop thee voor je klaar staat!
  • Authentieke sfeer en warme community
  • Kun je een week niet? Geen probleem, je les-credit wordt opgespaard
  • Een Yogaplace team dat klaar staat voor al je vragen

Met onze flexibele memberships & lessenkaarten kun je genieten van onze studiolessen of meedoen aan online live stream-sessies vanuit het comfort van je eigen huis. 

Yoga
Beweging
Ontspannning

Rijksweg Zuid 43A
6131 AL Sittard

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Yogaplace?

Meld je vandaag nog aan!