Zwembad Vie Optisport Kerkrade

Optisport Vie (voorheen D’r Pool) beschikt over een wedstrijdbad en een instructiebad. Iedereen kan komen sporten; ook voor mindervaliden hebben ze alle faciliteiten. Van ontspannen banenzwemmen tot actief meedoen met één van de uitdagende Aqua’Groepslessen: het kan allemaal. Kinderen leren zwemmen met de leukste zwemlesmethode van Nederland, de Zed & Sop zwemles. Garantie voor een leven lang zwemplezier!

Het wedstrijdbad is 25 bij 15 meter heeft zes banen. Het bad is deels voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er allerlei activiteiten plaats, waaronder onze Zed & Sop zwemles, Liz & Wes Spetterles (baby- en peuterzwemmen) en Aqua’Groepslessen voor iedere leeftijdscategorie. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap en een invalide lift. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad.

Het doelgroepenbad is net wat kleiner in vergelijking met het wedstrijdbad. De watertemperatuur is circa 32°C, dit is dus een subtropisch zwembad. Erg aangenaam voor o.a. diverse Aqua’Groepslessen en voor mensen met een fysieke beperking. De allerkleinsten kunnen veilig spetteren en spelen in het Spraypark en het peuterbadje.

 

Het aanbod

Activiteit Bijbetaling lid*
Banenzwemmen 0,00
Familiezwemmen (prijs p.p.) 0,00
Familiezwemmen (prijs p.p. 0-2 jaar) 0,00
Liz & Wes spetterles (0-4 jaar) 0,00
Aqua’Aerobic 5,70
Aqua’Joggen 5,70
Aqua Vitaal 1,00
Eenmalige toegangspas** 6,40

 

*ODS-Vitaal is niet verantwoordelijk voor prijswijzigingen van activiteiten en faciliteiten bij het zwembad.
**Eenmalige toegangspas alleen voor banenzwemmen en familiezwemmen. Voor het andere aanbod, waar voor bijbetaald moet worden, moet er aan de kassa een kaartje gekocht worden.

Let op: eventuele toegangspas dient eenmalig aangeschaft te worden ( geen borg maar aankoop)