ODS-Vitaal Oefentochten 29 juni

29 juni 2024

De ODS-Vitaal Oefentochten ter voorbereiding op de ODS Classic.
Zo ben je startklaar voor de 30ste jubileumeditie!

De 30ste jubileumeditie van de ODS Classic! We zijn verheugd om deze mijlpaal met jullie te vieren en kijken uit naar een dag vol sportiviteit, gezelligheid en natuurlijk prachtige wielrenroutes door het betoverende Zuid-Limburgse landschap.

Wil jij deelnemen en kun je nog wel wat extra tips en training gebruiken? Doe dan mee aan de oefentochten. Leuk en goed voor je conditie! De oefentochten staan onder leiding van een gecertificeerde wielertrainer. Tijdens de oefentochten van ongeveer 60 km ga je rijden in een peloton, hoogtemeters maken, krijg je tips over je stuurvaardigheden en kun je werken aan je fietstechniek. Een ideale voorbereiding voor de 75 en 100 km afstanden van de ODS Classic! Lees de flyer voor meer informatie.

Vol = vol dus meld je snel aan!

Schrijf je in voor de oefentochten!

Locatie en bereikbaarheid

Verzamellocatie voor de ODS-Vitaal Oefentochten
Parijsboulevard 10
6135 LJ Sittard

Speciaal voor de 30ste ODS Classic een jubileumeditie wielertenue!

  • ODS Jersey Classic (m/v): €49,95 incl. BTW
  • ODS Longsleeve (m/v): €79,95 incl. BTW
  • ODS Bib Short (m/v): €74,95 incl. BTW

Stuur een mail naar info@ods-vitaal.nl en vermeld daarin je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en maat (m/v). Let op: de wielertenues vallen klein uit. Ons advies: bestel 1 maat groter dan je eigen maat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Bedrijven ontvangen van ons een factuur en particulieren een machtiging voor automatische incasso. Een geplaatste bestelling is bindend.

Maattabellen vrouw
Maattabellen man

Wil jij ook je eigen Bioracer-kledingset?
Fiets je graag met vrienden, collega’s of met jouw fietsclub en wil je zelf teamkleding ontwerpen? Een gepassioneerd fietser weet als geen ander hoe belangrijk comfortabele en kwalitatieve kleding is. Interesse? Bekijk dan de mogelijkheden via www.bioracer.com of stuur een e-mail naar Bioracer vertegenwoordiger Patrick Strouken: p.strouken@bioracer.com. Levertijd minimaal 10 weken.

Meer ODS evenementen

Bekijk de volledige agenda