Borstcrawl training voor triatleten – ism Provincie Limburg

4 maart 2020
4 maart 2020

Borstcrawl training voor triatleten – ism Provincie Limburg

Vraag uit de markt
Van enthousiaste duursporters kreeg ODS de vraag voor zwemtrainingen als voorbereiding voor zwemwedstrijden en triatlons. 

Oplossing van ODS
Samen met de gecertificeerde instructeurs van EDO Sports stelde ODS een trainingsprogramma samen. In het Geusseltbad in Maastricht verbeteren de beginners, gevorderden en experts nu hun zwemtechniek en conditie. De trainingen zijn in groepsverband maar er is ook aandacht voor individuele verbeterpunten. De zwemtraining is 1x per week ‘s morgens van 07:00 tot 08:00 uur. Het programma duurt 12 weken (3 maanden) en kan daarna verlengd worden. De kosten zijn € 46,- per maand voor een training van 1 uur per week. (check actuele prijzen op www.ods-vitaal.nl)

Resultaten
Enthousiaste deelnemers. De trainingen zijn een succes en worden daarom meerdere malen per jaar aangeboden.

De deelnemers gaven deze rapportcijfers:

Accommodatie: 9,7

Begeleiding van de trainer: 9,4 

Reactie van deelnemers:

 

“Triatlon leeft in de regio Limburg. En wat is er mooier om een triatlon te voltooien met de borstcrawl? ODS stimuleert sporters in de omgeving van Maastricht in deze ambitie!” 

Edwin Dasselaar
gecertificeerd zweminstructeur

 

“Sinds IronMan in Maastricht plaatsvindt is Triatlonsport enorm populiar. ODS heeft op professionele wijze gehoor aan onze vraag gegeven voor een borstcrawltraining voor beginners, gevorderden en experts.”

Peter Driessen
Provincie Limburg

 

Download de projectsheet

of bel voor meer info 046 410 6236