Fitness&Zo

Informatie

Fitness & Zo is een sportschool gelegen in Born, met de nadruk op beleving en kwaliteit. Wij?zien dat sport en gezelligheid resulteren in betere gezondheid. Wij hanteren de H factor; de efficiëntie van een Hotel en de gezelligheid van een Huiskamer.

Fitness & Zo heeft een ruime fitness ruimte waar gevarieerd aanbod klaar staat om gebruik te worden. Er staat een cardio zone, functionele zone, outdoor zone en kracht zone met krachtapparatuur en free weight materiaal. Waarbij leden zelfstandig en onder begeleiding kunnen sporten.

Ook heeft de Fitness een gevarieerd aanbod van groepslessen. Van de Yoga tot de Bootcamp en de Spinning® tot de body power. Er zijn voldoende lessen om aan mee te doen.

Daarnaast heeft de Fitness een EGYM staan. Een concept waarbij 8 krachtapparaten volledig geautomatiseerd zijn. Hierbij worden de apparaten volledig op jou ingesteld, waardoor je alleen hoeft in te loggen en daarna direct kan beginnen met sporten.

Mocht je nog niet zeker zijn om bij ons te sporten, kun je altijd nog een GRATIS weekpas aanvragen om ons aanbod voor een week uit te proberen.  

Fitness
Leefstijlcoaching
Personal Trainer
Egym
Groepslessen
Beweging
Mindset

Florianstraat 8
6121 MA Born
046 485 99 00

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Fitness&Zo?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Fitness, Leefstijlcoaching, Personal Trainer, Egym, Groepslessen