Ladyline

Informatie

De online Ladyline Thuiscoach


Online persoonlijke begeleiding speciaal voor vrouwen, omdat jullie het juist nu verdienen! Wanneer jij graag weer energiek, slank en fit door het leven wilt gaan, sta je nu voor een uitdaging. Een totaalaanpak van bewegen, leefwijze, voedingspatroon is dé oplossing. Met ervaren en deskundige coaches die jou begeleiden, op afstand. Juist nu. Het Thuiscoach Programma is gericht op het verbeteren van de facetten die belangrijk zijn voor een gezond en vitaal leven, tijdens deze moeilijke lockdown periode.


Met de Ladyline ThuisCoach maak je 5 weken online kennis voor € 39. Je proeft alvast aan de werkwijze en houdt door beweging en gezonde voeding de regie op jouw gewicht en figuur en bevordert jouw gezondheid en vitaliteit. Deze actie is alleen geldig voor de maand februari! 

Ladyline, professionals in afvallen en figuurcorrectie

Elke sessie van  circa 1 uur start met een Skin Refresh behandeling. Dit is een intensieve opfrisser voor de huid waarbij de doorbloeding aanzienlijk verbetert met als resultaat dat je huid haar natuurlijke roze teint en haar oorspronkelijke flexibiliteit terugkrijgt. Hierdoor wordt de huid tijdens het afvallen of afslanken weer mooi glad en strak en de sinaasappelhuid zichtbaar minder.

Daarnaast vindt er effectieve bewegingstherapie plaats. Dit bestaat uit doelgerichte oefeningen die liggend worden uitgevoerd in een verwarmde cabine. Door de bewegingstherapie merk je al snel dat kleding losser zit.

Wanneer je ook in gewicht wil afnemen, kun je het Energy Balance programma volgen. De eenmalige vergoeding van € 149,- wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed bij de aanvullende verzekering.

Bij Ladyline kun je ook terecht voor de Thermo-Cryolipide methode: hét alternatief voor liposuctie. Ook biedt Ladyline intensieve lymfedrainage aan, een ideale behandeling voor reductie van cellulite.

Activiteiten: Skin Refresh, bewegingstherapie, Energy Balance, Thermo-Cryolipide.

Vestigingen in Sittard en Hoensbroek.

Afslanken
Coaching
Beweging
Voeding
Mindset

Abonnementen / aanbod

30 minuten Fitness Hoensbroek
Basic Slimming Hoensbroek
Basic Slimming Sittard
De online Ladyline Thuiscoach
Top Slimming Hoensbroek
Top Slimming Sittard
@

Locaties (2)

Als ODS-lid starten bij Ladyline?

Meld je vandaag nog aan!