Ladyline

Informatie

Energiek, slank, stralend en trots met Ladyline

Je wilt weer gelukkig zijn met wie je bent. Je wilt in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet. Je wilt blijvend kilo’s verliezen, een strakker lichaam en een energieke uitstraling. Wij geloven dat er goed uitzien geen doel op zich is, maar een middel om je nog meer in je kracht te zetten. Weer blij met je figuur en jouw gewicht.

Iedere vrouw is mooi en verdient het om te stralen, jij ook!

Of je nu wilt afvallen, plaatselijk strakker wilt worden of graag cellulite wilt verminderen. Bij Ladyline gaan we voor een doeltreffende aanpak, gericht op een blijvend resultaat. Met ons innovatieve volgsysteem weten wij precies hoe je jouw doelstellingen kunt realiseren. Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer staan hierbij centraal.

Je staat er niet alleen voor. Je hebt bij Ladyline de beschikking over Personal coaches die je tijdens het gehele traject begeleiden. Zij hebben de vakkennis in huis om jou te helpen je doelen te realiseren. Het zijn vakvrouwen maar ook mensenmensen. Zij begrijpen als geen ander waarom je naar Ladyline bent gekomen.

Je Personal coach geeft je de begeleiding die jij verdient. Zo ook tijdens Energy Balance, waarin je leert hoe je de baas blijft over je eetgewoontes. Dit doen we op een manier die bij jou past, want alleen dan levert dit het resultaat op dat jij wenst.

Je ziet: bij Ladyline hebben we alles in huis om je weer lekker in je vel te laten voelen. Want iedere vrouw verdient het om te stralen. Jij ook.

Wat zijn de mogelijkheden bij Ladyline?

Bij Ladyline krijg je persoonlijke begeleiding gericht op jouw persoonlijke wensen en doelen, met een plan op maat. Jij stelt samen met je coach je doelen vast én hoe je deze wilt bereiken. Daarom is ieder plan uniek.

Je vindt bij Ladyline een totaalpakket voor afvallen en figuurverbetering. Jouw behandelplan is altijd een combinatie van behandelingen, op maat voor jou.

Dit zijn de mogelijkheden:

• Bewegingstherapie
• Cellulite pakkingen
• Compressietherapie
• Cryolipolyse
• Energiemeting
• Leefstijlplan
• Personal Coaching
• Skin Refresh Therapie
• Vitaliteitscheck
• Voedingsadvies

Zo ervaren onze cliënten Ladyline

Janine: “Mijn jurkjes passen gelukkig weer!”

“Mijn conditie was heel slecht. Dat merkte ik als ik met de hond ging wandelen. Maar ik vond het moeilijk om naar de sportschool te gaan. Totdat het bijna vakantie was en ik mijn zomerkleding weer ging passen. Drama! Op aanraden van een vriendin ben ik toen bij Ladyline gestart. In het begin ging het niet zo soepel, maar de dames hebben mij erdoorheen gesleept. Nu ben ik aardig wat kilootjes kwijt en ik ben vooral ook veel strakker. Die jurkjes passen weer en wandelen met de hond gaat prima. Ik blijf het nu ook onderhouden!”

Diana: “Ik voel me een ander mens!”

“Al een hele poos worstelde ik met mijn gezondheid. Niets ernstigs, maar telkens weer een verkoudheid. En dan weer mijn rug. Steeds iets. Dat moest veranderen. Ik wilde fitter worden. Maar naar de sportschool gaan, dat past niet bij mij. Daarom ging ik naar Ladyline. Ik ben erg blij dat ik de stap uiteindelijk gezet heb. Eindelijk heb ik weer energie en conditie. Van mijn rug heb ik nog amper last. En wanneer ik nog eens verkouden was, kan ik mij al niet meer heugen. Ik voel me een ander mens!”

Wil je meer klantervaringen lezen? Klik dan hier. https://www.ladyline.nl/ladyline-clienten-aan-het-woord

Kom langs voor informatie en advies op maat

Wil je weten welke mogelijkheden bij jou passen? Kom dan langs bij een van onze vestigingen, voor een kennismaking. We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelen. Vervolgens doen we een uitgebreide meting van omvangsmaten. Ook doen we een cellulite check en een volledige lichaamsanalyse. Dit geeft ons de inzichten over welke combinatie van onze behandelmethodes het beste bij jou passen. Hier maken we een persoonlijk behandelplan voor.

Je krijgt voordeel via ODS, bij de vestigingen in Ede, Hoensbroek (Heerlen), Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard en Veldhoven.

Aanbod

Top Slimming 2x per week
(energie- en activiteitenmetingen, gerichte oefeningen in de warmtecabine, ozon-zuurstoftherapie)

Basic Slimming 2x per week
(energie- en activiteitenmetingen, gerichte oefeningen in de warmtecabine)

Compressietherapie voor fitte, gladde en slanke benen en billen, 24 behandelingen

Bodywraps Cellulite Pakkingen, 8 behandelingen

Cryolipolyse plaatselijke vetverwijdering, 4 behandelingen/1 zone

Eenmalige kosten: €159.00 als bijdrage voor activatie EnergyBalance programma
Inbegrepen:
+ Ruststofwisselingsmeting bij aanvang
+ Herhaling Ruststofwisselingsmeting tijdens programma
+ PAM activiteitenmeting bij aanvang
+ Herhaalde PAM activiteitenmetingen tijdens programma
+ 10 weken Mind Balance programma
+ Mind Balance werkboek
+ 6 weken opbouw naar persoonlijk energieniveau
+ Coaching op gedrag en leefstijl gedurende programma
+ Toegang tot de Ladyline App gedurende programma


Locaties Ladyline: Ede, Hoensbroek, Heel, Landgraaf, Maastricht, Sittard, Valkenswaard, Veldhoven.Afslanken
Trainen in warmtecabine
Ozon-zuurstoftherapie
Beweging
Voeding

Abonnementen

Locaties (8)

Als ODS-lid starten bij Ladyline ?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Afslanken, Trainen in warmtecabine, Ozon-zuurstoftherapie