Steinerbos (Zwembad + Belevenispark)

Informatie

Bijna het hele jaar rond kun je in het binnenbad, bestaande uit een wedstrijd-, peuter- en een instructiebad, van Steinerbos terecht voor sport en ontspanning. Of kom naar ons Steinerbos Belevenispark.

Tijdens recreatief zwemmen hebben we verschillende speelelementen, zoals matten, enz. in het water liggen. Op aangegeven momenten ligt de stormbaan klaar om over te rennen en te klimmen. Tijdens recreatief zwemmen is alleen het wedstrijdbad en peuterbad geopend.

Let op: Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugeltjes te dragen. Zwembandjes vergeten? Geen probleem! Deze zijn verkrijgbaar aan de receptie van Zwembad Steinerbos. Om deel te nemen aan het vrijzwemmen moet je in het bezit zijn van minimaal het zwemdiploma-A. Indien dit niet het geval is moet er een begeleider, 18 jaar of ouder, aanwezig zijn. 

Voor onze zwemactiviteiten geldt reserveren is niet nodig. Wel is reserveren verplicht voor onze Floatfit en Aquafietsen lessen. Kun je toch niet komen? Via je persoonlijke account kun je zelf jouw reservering verplaatsen naar een ander moment of meld je af via 046-4268000. Zo kunnen we jouw plek aan iemand anders geven. 

Ben je in bezit van een Zwemabonnement dan geldt er in de zomermaanden/hoogseizoen van 15 april 2024 t/m 15 september 2024 een bijbetaling van € 5,- aan de kassa omdat je dan gebruik kunt maken van het gehele park.   

Wil je van 15 april t/m 15 september 2024 onbeperkt genieten van alle faciliteiten die ons Park biedt? Koop dan een abonnement van Steinerbos Belevenispark. Een abonnement is persoonsgebonden en biedt toegang tot het speelbos, blotevoeten pad, skelterbaan, kinderboerderij, mini midgetgolfbaan, buitenbad, binnenspeeltuin en nog veel meer! En dat zo vaak als jij wilt! Speciaal voor ODS-Vitaal leden te koop voor een heel mooie prijs, op vertoon van je ODS-Vitaal ledenpas. Het seizoen abonnement kan op een bestaande Steinerbos-pas worden geplaatst of deze pas is éénmalig te koop voor €4,00.

Wij Bieden de volgende abonnementen;      

- Algemeen zwemabonnement ga naar; 

https://ods-vitaal.nl/vitaliteitsaanbieder/Algemeen_Zwemmen/

- Seizoen abonnement Steinerbos park

Blotevoetenpad
Speelbos
Mini midgetgolfbaan
Buitenbad
Binnenspeeltuin
Binnenbad
Kinderboerderij
Skelterbaan
Zwemmen
Banen zwemmen
Beweging
Ontspannning
Mindset
Voeding

Stadhouderslaan 220
6171 KP Stein
046-4268000

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Steinerbos (Zwembad + Belevenispark)?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Blotevoetenpad, Speelbos, Mini midgetgolfbaan, Buitenbad, Binnenspeeltuin, Binnenbad, Kinderboerderij, Skelterbaan, Zwemmen , Banen zwemmen