Unitas

Informatie

AV Unitas is er voor iedereen: oud en jong, topsporters en recreanten. De groep recreatieve lopers is groot, actief en gezellig.

Wil je gaan hardlopen, maar je durfde de stap nog niet te zetten ? Kom dan eens een kijkje nemen. Samen maar toch op je eigen niveau trainen? Bij atletiekvereniging Unitas kun je hiervoor zowel overdag als ’s avonds en in het weekend terecht. Onder begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers werk je aan je conditie en looptechniek.

Meld je voor de zaterdagmorgen (omstreeks 9.15h) snuffeltraining bij een van de trainers (Wilma Zukrowski, Dolf Gregoir, Eric Machiels of Jac Spijkers), zodat we enkele gegevens kunnen opnemen en we je al een beetje wegwijs kunnen maken.

Functional Training

Functional Fitness is een constant gevarieerde functionele training op een (hoge) intensiteit. Deze smallgroup lessen van maximaal 8 deelnemers worden zowel indoor, outdoor als gemixed gegeven. De sport bestaat uit drie disciplines wat met elkaar versmelten namelijk gymnastics, weightlifting en cardio.

Functional Trainingen
Hardlopen
Looptrainingen
Beweging

Eggerweg 4
6135 LG Sittard

Abonnementen

Locatie

Als ODS-lid starten bij Unitas?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Functional Trainingen, Hardlopen, Looptrainingen