JustGoo

Informatie

StartRunning!

Altijd al willen gaan hardlopen, maar er nooit toe gekomen? Vanaf zaterdag 23 september 2023 beginnen de StartRunning-cursussen weer op de JustGoo-locaties in Bunde, Maastricht, Sittard en Valkenburg.

Ga lekker naar buiten met StartRunning en geniet samen op een gezonde manier van het prachtige landschap. Voor velen een échte stap naar een ander leven!

StartRunning is dé manier om te leren hardlopen. Dat gebeurt onder de deskundige en ervaren begeleiding van onze trainers. Deze cursus (8 weken lang, 2 groepstrainingen per week) is een echte kennismaking met het hardlopen; je bouwt conditie op, werkt aan je looptechniek en loophouding waardoor je op een veilige en verantwoorde manier de kneepjes leert van het blessurevrij hardlopen.

Samen met je medebeginners ga je als groep aan de slag, je bent lekker buiten bezig en op een heel ontspannen en gezellige manier zal je merken dat je na de eerste 8 weken al 2.5 kilometer aan één stuk kunt hardlopen. Na de training is er steeds gelegenheid om gezellig bij een kop koffie na te praten!

Ná die 8 weken is er uiteraard een vervolgprogramma. Dit KeepRunning schema sluit naadloos aan bij StartRunning en begeleidt jou naar het eerstvolgende doel: een run van 45 minuten aan een stuk!

Hardlooptraining

Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk want bij JustGoo train je samen en toch op jouw eigen niveau!

Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt er gewerkt aan het verbeteren van fitheid en conditie. Zo wordt er toegewerkt naar jouw volgende doel: een snelle tijd op de 10km, een halve marathon uitlopen of misschien zelfs wel een hele marathon!

Meld je nu aan als lid van JustGoo in MijnODS en betaal geen aanmeld- en administratiekosten. Kijk op JustGoo website voor het actuele aanbod van de diverse hardlooptrainingen op al onze locaties.

Nieuw! JustGoo rittenkaart voor JustGoo evenementen.

Wil jij wel eens deelnemen aan JustGoo-evenementen zoals de maandelijkse SurpriseTrail of een SocialRun/SocialWalk zonder meteen een abonnement te nemen? Met de JustGoo Rittenkaart is dat mogelijk! Kijk op JustGoo website voor het actuele aanbod van evenementen.

Let op: Deze rittenkaart kan niet gebruik worden voor het bijwonen van een reguliere groepstraining.


Looptrainingen
Hardlopen
Wandelen
Beweging

Abonnementen

Locaties (4)

Als ODS-lid starten bij JustGoo?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Looptrainingen, Hardlopen, Wandelen