JustGoo

Informatie

Bij JustGoo staat plezier in het hardlopen en wandelen hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt ons motto: 
You don't have to go fast, you JUST have to GOO!

Verantwoord wandelen, hardlopen en trailrunnen is een vanzelfsprekendheid bij ons. Iedere wandelaar en hardloper kan bij JustGoo op zijn eigen niveau meedoen aan de groepstrainingen aangezien deze op diverse niveaus worden aangeboden.

Voor de hardlopers zijn er wekelijks meerdere intervaltrainingen, krachttrainingen en duurtrainingen variërend van 5 km tot 21 km. Ook zijn er hardlooptrainingen speciaal gericht op de hardloper met een wat hogere leeftijd; ons OldStarsRunning.

Daarnaast bieden wij 3x per jaar de kennismakingscursus StartRunning aan, waarin (her)beginners gedurende 8 weken tweemaal per week samen trainen. Na 8 weken kun je hiermee al 2,5 km blessurevrij aan één stuk hardlopen!

Voor wandelaars is er wekelijks de FitWalk en de iets uitdagendere Powerwalk. En voor wandelaars met een beperking (hart-vaatziekten, obesitas, diabetes, artrose) bieden wij het FitStap-programma aan. Voor mensen met reuma is er zelfs een speciale FitStap voor Reuma, dat ontwikkeld is in samenwerking met ReumaNederland.

Bij JustGoo kan (bijna) iedereen gezellig in een groep trainen en toch op het eigen niveau. Nog goed om daarbij op te merken dat al onze trainers zijn gecertificeerd door Atletiekunie en/of KWBN en in het bezit van een EHBO- en reanimatiecertificaat.

Meld je nu aan als lid van JustGoo in MijnODS en betaal geen aanmeld-en administratiekosten. Kijk op de JustGoo website voor het actuele aanbod van onze reguliere trainingen.

Wij bieden de volgende abonnementen:

StartRunning *** Bronze 1x p/w *** Silver 2x p/w *** Gold onbeperkt


Hardlopen
Looptrainingen
Wandelen
Beweging

Abonnementen

Locaties (4)

Als ODS-lid starten bij JustGoo?

Meld je vandaag nog aan!

Andere aanbieders in de categorieën Hardlopen, Looptrainingen, Wandelen